2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
آره خیلی گرونه. 

جای دولتی بریم کمتر نمیشه؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگو جوجه کشی شده

خودتون خواستین ۳ تا کاشتین؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
وای نکن مال من سه قلو شده چکار کنم😭😭😭

اگه خطرناک باشه ریداکت میکنن. نمی‌دونم ریسکش چقدره.. یا چطوره...  خدا برات آسونش کنه. سالم بغل کنی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اگه خطرناک باشه ریداکت میکنن. نمی‌دونم ریسکش چقدره.. یا چطوره...  خدا برات آسونش کنه. سالم بغل ...

هنوز زوده باید انجام بدم که جذب بشه بعدا عفونت نکنه

مرسی گلم بابت دعای قشنگت😘

یه دختر دارم تا نداره
چنتا بسته جنین داشتین؟! گرید چند؟!

کلا سه تا جنین داشتم دوتاa بودن یکیش مرحله بلاستوسیت یکی b تو دو مرحله انتقال دادن روز اول یک دونه دو روز بعدش دوتا

یه دختر دارم تا نداره
کلا سه تا جنین داشتم دوتاa بودن یکیش مرحله بلاستوسیت یکی b تو دو مرحله انتقال دادن روز اول یک دونه د ...

چرا اینطور انتقال دادن؟! 

آندومتر چطور بود؟! 

خودت مشکل داشتی یا همسرت؟ ببخشید قصدم فضولی نیستا.. خیلی دلهره دارم می‌خوام ببینم نی نی های منم میچسبه به دلم یا نه... گرید a هستن. پنج تا جنین دارم. دو بسته یکی سه تایی یکی دوتایی.    اصلا ی حالیم.نمیدونم خوشحالم یا چی.. همه جور فکری میاد به ذهنم.

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
کلا سه تا جنین داشتم دوتاa بودن یکیش مرحله بلاستوسیت یکی b تو دو مرحله انتقال دادن روز اول یک دونه د ...

راستی بعد از انتقال استراحت چقدر بود؟ من شاغلم. فوقش ی روز مرخصی بگیرم. یا آخر هفته بیوفته دو سه روز. مطلق بتونم. 

از این بابت هم خیلی نگرانم.. خواهش میکنم منو از نگرانی در بیار

چرا اینطور انتقال دادن؟!  آندومتر چطور بود؟!  خودت مشکل داشتی یا همسرت؟ ببخشید قصدم فضول ...

اندومترم ۷.۶ بود کم بود گفتن یکی رو چند روز جلوتر میزارم که رحم تحریک بشه اندومتر بیشتر شه واسه همین دو مرحله ای شد. هر دومون مشکلی نداشتیم.

نه عزیزم ناراحت نمیشم 

یه دختر دارم تا نداره
راستی بعد از انتقال استراحت چقدر بود؟ من شاغلم. فوقش ی روز مرخصی بگیرم. یا آخر هفته بیوفته دو سه روز ...

حتما مرخصی بگیر من کلا استراحت کردم

من قبلش خیلی تحقیق کردم استراحت کنم یا نه آخرش به این نتیجه رسیدم اونایی که تحرک کمتر داشتن نتیجه بهتر گرفتن

یه دختر دارم تا نداره
راستی بعد از انتقال استراحت چقدر بود؟ من شاغلم. فوقش ی روز مرخصی بگیرم. یا آخر هفته بیوفته دو سه روز ...

رآی‌تی حتما شیر سویا روزی یه لیوان بخور به نظرم خیلی مؤثره واسه لانه گزینی

یه دختر دارم تا نداره
حتما مرخصی بگیر من کلا استراحت کردم من قبلش خیلی تحقیق کردم استراحت کنم یا نه آخرش به این نتیجه رسی ...

چند روز؟! فوقش دو روز بتونم. من خونه باشم از استرس کلافه میشم. بیرون فکرم مشغوله حالم بهتره.