2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
رآی‌تی حتما شیر سویا روزی یه لیوان بخور به نظرم خیلی مؤثره واسه لانه گزینی

نخوردم تا حالا. مزه ش قابل تحمله؟! 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اندومترم ۷.۶ بود کم بود گفتن یکی رو چند روز جلوتر میزارم که رحم تحریک بشه اندومتر بیشتر شه واسه همین ...

من آندومترم ۸.۹ بود. دکتر گفت عالیه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند روز؟! فوقش دو روز بتونم. من خونه باشم از استرس کلافه میشم. بیرون فکرم مشغوله حالم بهتره. 

حدا اقل تا مثبت شدن خودتو لااقل خسته نکن ‌.کارت اگه سخته یا همش سر پایی حیف این همه خرج کردی بزارم کنار

یه دختر دارم تا نداره
حدا اقل تا مثبت شدن خودتو لااقل خسته نکن ‌.کارت اگه سخته یا همش سر پایی حیف این همه خرج کردی بزارم ک ...

معلمم. میتونم بشینم زیاد سرپا نباشم. 

حدا اقل تا مثبت شدن خودتو لااقل خسته نکن ‌.کارت اگه سخته یا همش سر پایی حیف این همه خرج کردی بزارم ک ...

دو هفته از کجا مرخصی بگیریم!! اما میتونم کنترل کنم. ولی دکترم گفت به زندگی عادی مشغول باش. 

من آندومترم ۸.۹ بود. دکتر گفت عالیه

اره اندمتر باید بالای ۹ باشه خوبه واسه ۷ تا ۹ میگن لانه گزینی بهتره ولی خطر سقط بیشتره .بالای ۹ لانه گزینی یکم سختر ولی احتمال سقط کمتره

یه دختر دارم تا نداره
اره اندمتر باید بالای ۹ باشه خوبه واسه ۷ تا ۹ میگن لانه گزینی بهتره ولی خطر سقط بیشتره .بالای ۹ لانه ...

که اینطور.. نمی‌دونستم. دکتر گفت خوبه. دکتر دید من چقدر استرسیم. گفت به زندگی عادی مشغول باش. فکر نکن بش. گفت فکر آسوده از همه چی مهم تره. 

ما چندبن ساله درگیریم.. سرکار هم نمی‌رفتم هی میگفتم استراحت کنم و اینا... بعد دیدم افسرده شدم.. رفتم سرکارم. که خدا خواست جنین تشکیل شد. ماه بعد میرم انتقال

معلمم. میتونم بشینم زیاد سرپا نباشم. 

خب پس زیاد سخت نیست زنگ تفریح ها اگه جایی واسه دراز کشیدن هست حتما دراز بکش. چند روزی آنلاین تدریس کن الان خواهر زادم پیشمه درسای خوندنی رو آنلاین میخونن

یه دختر دارم تا نداره
خب پس زیاد سخت نیست زنگ تفریح ها اگه جایی واسه دراز کشیدن هست حتما دراز بکش. چند روزی آنلاین تدریس ک ...

ما حضوری میریم. اما تعداد دانش آموزا رو تقسیم کردیم. 

دو هفته از کجا مرخصی بگیریم!! اما میتونم کنترل کنم. ولی دکترم گفت به زندگی عادی مشغول باش. 

اره اونا میگن به منم گفتن سه روز استراحت مطلق بعدش زندگی عادی ولی بخوای انتخاب کنی که کدوم بهتره، استراحت حالا کامل هم نشد نسبی جواب دهیش بهتره

یه دختر دارم تا نداره
که اینطور.. نمی‌دونستم. دکتر گفت خوبه. دکتر دید من چقدر استرسیم. گفت به زندگی عادی مشغول باش. فکر نک ...

پس موقع امتحانات میان ترمه میتونی استراحت کنی

یه دختر دارم تا نداره
اره اونا میگن به منم گفتن سه روز استراحت مطلق بعدش زندگی عادی ولی بخوای انتخاب کنی که کدوم بهتره، اس ...

همش تا ۱۲ ظهره.. رعایت میکنم.. یا اینکه بگم کرونا گرفتم نرم   

پس موقع امتحانات میان ترمه میتونی استراحت کنی

آره..  والا هر چی خدا بخواد. من کلی برنامه ریزی کردم کنکور دکترامو که کلی هزینه کلاس کرده بودم ولی مردم رفتم یزد...  نشد.. اینبار بدون برنامه شروع کردم سیکل رو... هایپر شدم.. دکتر سیکل رو لغو کرد. گفتم باز نشد خدایا... بعد کلی ستروتاید داد که رفع بشه. رفتم سونو دکتر گفت نه بابا خوبه همه چی بیا پانکچر..   

حالا میگم چندین بار با برنامه رفتم جلو نشده.. این بار سپردم بخدا و روال زندگی..