2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من همین ماه انجام دادم. حدود ۲۰ تا الان هزینه کردیم. ماه بعدی انتقال میدیم دعا کنین بگیره. 

هر سوالی داری بپرس جواب میدم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
آره من همین ماه انجام دادم. حدود ۲۰ تا الان هزینه کردیم. ماه بعدی انتقال میدیم دعا کنین بگیره.  ...

بنظرتون آدم برای تعیین جنسیت پسر بره آی وی اف کته بهتره یا نه تلاششو بکنه برای طبیعی ؟؟ آخه یه دکتری به من گفت تخمدانت کوچکه و روبه یائسگی بیا آی وی اف کنم؟؟؟

بنظرتون آدم برای تعیین جنسیت پسر بره آی وی اف کته بهتره یا نه تلاششو بکنه برای طبیعی ؟؟ آخه یه دکتری ...

گلم مطمعنا دکتر بهتر می‌دونه. ولی اگه دو دلی از چندتا دکتر نظر بپرس بعد تصمیم بگیر.  

آزمایش آنتی مولرین دادی؟! اگر ذخیره ت کمه.. جنین هم کم تشکیل میشه. و حتی ممکنه تعیین جنسیت هم سخت باشه. البته همش حدس و گمانه تا تجربی انجام بدین و نتیجه رو ببینین. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

دختر یکم تغذیه ت رو رعایت کن.. همه چیت آفتاب مهتاب میزنه.. 

ببین آزمایش هات رو ببر به سه تا دکتر نشون بده. ببین نظرشون چیه.. بعد تصمیم بگیر.

چاقی؟ حتما وزن کم کن.  

دختر یکم تغذیه ت رو رعایت کن.. همه چیت آفتاب مهتاب میزنه..  ببین آزمایش هات رو ببر به سه تا دک ...

الان مثلا این ماه باید برم پیش دکتر گفته پریودی آذر بیا .امروزم لک دیدم.نمیدونم عزیزم چه کنم ...

الان مثلا این ماه باید برم پیش دکتر گفته پریودی آذر بیا .امروزم لک دیدم.نمیدونم عزیزم چه کنم ...

لک حساب نیس. خونریزی حسابه. برو سونو ببین وضعیتت چطوره... هر چی خیره برات اتفاق بیوفته. 

آره من همین ماه انجام دادم. حدود ۲۰ تا الان هزینه کردیم. ماه بعدی انتقال میدیم دعا کنین بگیره.  ...

مشکل داشتین و باردار نشدین؟

یعنی تقریبا ۳۰ تومن باید هزینه کنیم؟🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
گلم مطمعنا دکتر بهتر می‌دونه. ولی اگه دو دلی از چندتا دکتر نظر بپرس بعد تصمیم بگیر.   آزمایش آ ...

ماهم دکتر بهمون گفت بهتره ای وی اف کنید 

یه چندتا ازمایش واسه همسرم نوشت ولی همسرم میگع اینارو واسه کاشت نوشته...💔🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مشکل داشتین و باردار نشدین؟ یعنی تقریبا ۳۰ تومن باید هزینه کنیم؟🐰

همسرم مشکل داشت.مجبور شدیم. دو مرحله جراحی کوچیک داره که هزینه بر هست. و داروها کمیاب هستن.  

بله ۳۰تومن.