2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 59 پست
ماهم دکتر بهمون گفت بهتره ای وی اف کنید  یه چندتا ازمایش واسه همسرم نوشت ولی همسرم میگع اینارو ...

چه آزمایش هایی؟! 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
لک حساب نیس. خونریزی حسابه. برو سونو ببین وضعیتت چطوره... هر چی خیره برات اتفاق بیوفته. 

عزیز من از دکتر کومار هم وقت گرفتم ۱۵ ام ..اما اون فقط ژیمناستیک و اینا میده و خیلی ها تعریف کردن و دیده ام که چندنفری گفتن عکس شده جنسیت ..حالا این خانم دکتر خودم که گفت وضع تخمدانت خرابه باید زودتر درستش کنی .الان میگم نکنه زمانو ازدست بدم ..واقعا نمیدونم چه کنم .کاش میشد آنلاین تو واتساپ با چندتا دکتر مشورت کنم .چون امکان بیرون رفتن نیست ..بچه کوچک دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسرم مشکل داشت.مجبور شدیم. دو مرحله جراحی کوچیک داره که هزینه بر هست. و داروها کمیاب هستن.   ...

منم همسرم مشکل داره ۱۰ درصد فقط تحرک اسپرم دارم

جدیدا به منم گفتن تنبلی داری...💔

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
چه آزمایش هایی؟! 

نمیدونم والا

یکیش دی اف ای بود فک کنم

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
عزیز من از دکتر کومار هم وقت گرفتم ۱۵ ام ..اما اون فقط ژیمناستیک و اینا میده و خیلی ها تعریف کردن و ...

فکر کنم باید حضوری برین. نمیشه که بشینین تو خونه دکترا بیان.

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
منم همسرم مشکل داره ۱۰ درصد فقط تحرک اسپرم دارم جدیدا به منم گفتن تنبلی داری...💔

تنبلی شما مهم نیست. اما بخاطر همسرت ivf باید کنین. 

روندش آسون نیست. اما وقتی چاره ای نداریم توکل بخدا رفتیم دنبالش

تنبلی شما مهم نیست. اما بخاطر همسرت ivf باید کنین.  روندش آسون نیست. اما وقتی چاره ای نداریم ت ...

اره دوتا دکتر گفتن ای وی اف کنید 

امیدوارم نتیجه بگیری...💛🐰

خصوصی اومدم گفت فقط به دوستان و نی نی یارمیت نی پیام بدی

من در ازداج قبلیم انجام کلی آمپول زدم  بعد بیهوش تخمک گشی

وبعد انتقال 

اینها رو دو مزتبه انجام دادم برای اون مردک

یکبار هم آی یو ای کردم که فقط تسپرم اسپرم مرد رومیگیرن وباوسیله مخصوص میزارن داخل رحمت

نه خونی میاد نه دردی

اووووو بچه داری تازه اونم کوچیک  بعد حاصری اینهگه دنگ و فنگ رو به جون بخری برا آی وی اف حوصله ...

اره عزیزم سنم بالاس .دکترم گفت تخمدانت داره رو به یائسگی میره و کوچک باید زودتر به داد خودت برسی

وای یا خدا یعنی ۲۰ ۳۰ملیووونه؟؟ 

من فکر کردم تهش ۱۰‌تومنه 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
من در ازداج قبلیم انجام کلی آمپول زدم  بعد بیهوش تخمک گشی وبعد انتقال  اینها رو دو مزتبه ...

عزیزم لحن صحبتت اصلا جالب نیست. میتونی بهتر بگی

بنظرتون آدم برای تعیین جنسیت پسر بره آی وی اف کته بهتره یا نه تلاششو بکنه برای طبیعی ؟؟ آخه یه دکتری ...

وای نکن مال من سه قلو شده چکار کنم😭😭😭

یه دختر دارم تا نداره
وای نکن مال من سه قلو شده چکار کنم😭😭😭

ای جااانم 😍😍😍😍

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....