2777
2789

من ۲۱ هفته ام چند روزه راه که میرم یا میخام بلند شم رو و بالای واژنم درد میگیره با کمرم کمرم که فکر کنم چون گودی دارم از اونه.سونو انومالی گفت جفت پایین نی سرویکسمم ۳۳ بود.دکترم نیست تا هفته دیگه ممکنه جفت پایین اومده باشه این دردا از اون باشه؟راه که میرم عین لاکپشت میرم درد میگیره .چه کنم نگرانم😥😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم استراحت کن❣️

سرویکس بالای ۳۰ نرماله اما من آنومالی دادم۳۸ بود سرویکسم ، نگران نباش به خودت فشار نیار استراحت کن💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچت داره بزرگ میشه و به جای بیشتری نیاز داره برا همین به لگنت فشار میاد 

رشد هفته به هفته جنین رو از نی نی سایت بخون

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
به نظرم استراحت کن❣️ سرویکس بالای ۳۰ نرماله اما من آنومالی دادم۳۸ بود سرویکسم ، نگران نباش به خودت ...

پامم تکون میدم یا یه کم بالا میارمم بالای واژنم درد میگیزه نمیدونم طبیعیه یا نه

پامم تکون میدم یا یه کم بالا میارمم بالای واژنم درد میگیزه نمیدونم طبیعیه یا نه

البته من درد واژن رو خیلی وقته دارم ، از این پهلو به اون پهلو هم میشم درد میگیره

جدیدا رو به پهلو که می‌خوابم انگار ک ورم می‌کنه و دردی شبیه کبودی داره ...

ولی استراحت کن❣️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
پ چرا رو و بالای واژنم درد میکنه

مامانم هم اینجوری بود به خاطر بزرگ شدن بچست 

وزنش که میره بالا به پایین فشار میاره

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
البته من درد واژن رو خیلی وقته دارم ، از این پهلو به اون پهلو هم میشم درد میگیره جدیدا رو به پهلو ک ...

اره منم این پهلو میشم درد میگیره.شما   دکترت گفت طبیعیه؟یعنی جفت پایین نیومده نگرانم.ترشحم دوروزه دارم

البته من درد واژن رو خیلی وقته دارم ، از این پهلو به اون پهلو هم میشم درد میگیره جدیدا رو به پهلو ک ...

اصلا راه کخ میرم برام عذابه باید دستمو بگیرم بالای واژنم یا میخام بلند شم سرپا