من ۲۱ هفته ام چند روزه راه که میرم یا میخام بلند شم رو و بالای واژنم درد میگیره با کمرم کمرم که فکر کنم چون گودی دارم از اونه.سونو انومالی گفت جفت پایین نی سرویکسمم ۳۳ بود.دکترم نیست تا هفته دیگه ممکنه جفت پایین اومده باشه این دردا از اون باشه؟راه که میرم عین لاکپشت میرم درد میگیره .چه کنم نگرانم😥😥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نگران نباش جفت سرجاشه آره برا من که تا الان درد داشته بدتر شده اما بهتر نشده 😅 من بچم به پهلوعه ی ...
من هنو تکوناشو کامل حس نکردم گاهی در حد چندتا نبض دکتر گفت طبیعیه.نمیدونم چه جوری قرار گرفته.اما هرروز یه درد دارن واژن .کمر .لگن.دیگه دلم نمیخاد سونو هم برم که مثلا ببینم جفت کجاس انقد سونو رفتم
منو دوستمم بارداریم بچه هامون دختره،،، درد استخون واژنو داریم،،دوستم ک بعضی روزا میگه جیغ میزنم از دردش،، این فشار بچه هس
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️