2777
2789
عنوان

کیا باردارن یا تازه زاییدن میشه بیان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
اره منم این پهلو میشم درد میگیره.شما   دکترت گفت طبیعیه؟یعنی جفت پایین نیومده نگرانم.ترشحم دورو ...

به دکترم چیزی نگفتم راستش ، ولی طبیعیه چون بچه داره بزرگ میشه... از الان شکمت هم روز به روز بزرگتر میشه

ترشح هم که همه دارن نگران نباش

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اصلا راه کخ میرم برام عذابه باید دستمو بگیرم بالای واژنم یا میخام بلند شم سرپا

منم اینطورم ... خودتو نگران نکن ❣️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دکترم چیزی نگفتم راستش ، ولی طبیعیه چون بچه داره بزرگ میشه... از الان شکمت هم روز به روز بزرگتر م ...

من نگرانم جفت پایین نیومده باشه وگرنه تحمل میکنم.یعنی تا اخرش درد داره واژنم چون خیلی بده.سفالیکم هست نمیدونم تاثیر داره یا نه

من نگرانم جفت پایین نیومده باشه وگرنه تحمل میکنم.یعنی تا اخرش درد داره واژنم چون خیلی بده.سفالیکم هس ...

نگران نباش جفت سرجاشه

آره برا من که تا الان درد داشته بدتر شده اما بهتر نشده 😅

من بچم به پهلوعه ینی سرش یا سمت کلیه چپمه یا راستم ، پاهاش هم سمت اون یکی کلیم 😅❣️

نگران نباش جفت سرجاشه آره برا من که تا الان درد داشته بدتر شده اما بهتر نشده 😅 من بچم به پهلوعه ی ...

من هنو تکوناشو کامل حس نکردم گاهی در حد چندتا نبض دکتر گفت طبیعیه.نمیدونم چه جوری قرار گرفته.اما هرروز یه درد دارن واژن .کمر .لگن.دیگه دلم نمیخاد سونو هم برم که مثلا ببینم جفت کجاس انقد سونو رفتم

من هنو تکوناشو کامل حس نکردم گاهی در حد چندتا نبض دکتر گفت طبیعیه.نمیدونم چه جوری قرار گرفته.اما هرر ...

الکی به خودت استرس نده

تکونای بچه هم برای هرکسی ی جوریه

من ۱۵ هفته و ۲ روزم بود ک مثل نبض حسش کردم ، دو هفته بعدش(فکرکنم) دیگه لگداشو دست میزاشتم حس میکردم❤️

الکی به خودت استرس نده تکونای بچه هم برای هرکسی ی جوریه من ۱۵ هفته و ۲ روزم بود ک مثل نبض حسش کردم ...

من ۲۱ ام لگد که حس نکردم جفتمم خلفیه فکر کنم چوت قبلش کمی شکم داشتم از اونه حس نمیکنم

من ۲۱ ام لگد که حس نکردم جفتمم خلفیه فکر کنم چوت قبلش کمی شکم داشتم از اونه حس نمیکنم

آره احتمالا از اونه

من شکم نداشتم پهلو هم همینطور ، کلا مامانمم بچه رو زود حس می‌کرده ... الان هم شکمم بزرگه هم بچه خیلی زود لگداشو حس کردم

ایشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم.برا منم دعا کن

مرسی گلم انشاالله خودت هم کوچولوت رو سالم بغل بگیری عزیزم 😍😘❣️💖💕

منو دوستمم بارداریم بچه هامون دختره،،، درد استخون واژنو داریم،،دوستم ک بعضی روزا میگه جیغ میزنم از دردش،، این فشار بچه هس

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
مشکلی نیست طبیعیه منم استخونم تیر میکشید الانم بعضا میکشه

منم استخون واژنم گاهی درد میکنه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️