2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 121 پست
مثلا چ‌اسیبی منم نمیخاستم،رو دست خودم نگه داشتم داغ نبود  کاری ک ناخاسته انجام بشه با کاری ...

اون بچه الان میفهمه شما از قصد اینگارو نکردی؟ 

اون بچه این حرفا و منطقارو الا میفهمه؟ 

اسیبی ک ب اون میخوره بخاطر دید اون ب جهانه نه دید شما ک 

اگرم میخوای بدونی چ اسیبی فقط یه ربع با یه روانشناس حرف بزن تا متوجه شی چ بلایی ب سر اون طفل معصوم اوردی 

اگر واقعا پشیمونی

و اگر واقعا روح بچت برات مهمه ک سالم بمونه از ی روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیر تا فقط همین الا اوضاع رد بهتر کنی 

چیزی ک مهمه روحه مگرنه دستش ک دو هفته دیگ خوب میشه !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داعش و جنایت کار و همچی بارم کردن خوبه گفتم رو دست خودم‌نگه داشتم داغ نبود فقط خاسم‌فرار کنه،هم ...

آره میدونم شمام متوجه اشتباهت بودی ببرش پارک براش اسباب بازی بخر جبران کن براش اجازه نده مادر پدرت بچتو بترسونن عزیزم این نیز بگذرد... 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
نمیفهمن چ اسیبی زدن  فقط نمیدونن همین یبار  همین یکار  چقدر میتونه اسیب بزنه ب اون ...

والا من دوسالم ک بود مامانم مریض شد منو بقیه خواهر برادرام رو سپردن دست خالم بعد خواهر بزرگم گفت خاله کتکت میزد همیشه گفت ی بار جیش کردی تو خودت خاله محکم زدت داد میزد سرت گفت ما ک بزرگتر بودیم ناراحت میشیدیم..ولی الان من ذره ای تو ذهنم نیس اینچیزا یعنی الان روی روانم تاثیر گذاشته؟؟؟

من مشکل اعصاب دارم دختزم 19 ماهشه و شیطون جیغ جیغو .. انقد اذیتم میکنه بعضی وقتا سرش داد میزنم عذاب ...

ببین تو ک مشکل اعصاب داری چطور خودتو کنترل نیکنی 

منم ظ22ماهشه خسته شدم بس ک داد زدم سرش چطور خودمو کنترل کنم؟

اون بچه الان میفهمه شما از قصد اینگارو نکردی؟  اون بچه این حرفا و منطقارو الا میفهمه؟  ا ...

توروخدا اینحور روانشناسانه باهاش حرف نزن فقط الان ی مادر میتونه حال ی مادرو درک کنه این مادر الان خودش عذاب وجدان داره اینجوری بهش نگو..ای بابا

والا من دوسالم ک بود مامانم مریض شد منو بقیه خواهر برادرام رو سپردن دست خالم بعد خواهر بزرگم گفت خال ...

ببین هیچ کودوم از ما نمیتونیم ادعا کنیم ک روان سالمی داریم و بدون عیب 

هیچ کودوم هم نمیشه ادعا کنیم یک رفتار یکسانی ک برامون اتفاق افتاده اسیب های یکسانی هم داره

چون میزان اسیب ب خ چیزا بستگی داره و اینکه چقدر اثر بزاره تو زندگیتون 

گاهی خ خ مسائل بی ربط و احساسات و هیجاناتی ک تجربه میکنیم ممکنه ب همین اتفاقات دور از ذهن برگرده ک بعد از جلسات متعدد روانکادی بتونی متوجه شی ریشه مشکل اینه !! 

پس نمیشه اظهار نظر قطعی کرد ولی نمیشه گفت اون اتفاقا برای شما بدون اسیب بوده ....

اون بچه الان میفهمه شما از قصد اینگارو نکردی؟  اون بچه این حرفا و منطقارو الا میفهمه؟  ا ...

ادمیزادی ک بخاد با ی قاشق داغ کوچیک کل سیستم جهان هستی رو برا خودش عوض کنه و اینقدر ضعیف باشه بدرد هیچی نمیخوره.حالا من ی کار ناخاسته کردم و قبلشم رو دست خودم تستش کردم نیازی نیس شما اینقدر بکوبی تو سر من

آدمها خودشون مسیر و راه زندگی رو درست میکنن نه ادمهای اطراف و اتفاقات جزیی مثل الان.الکی جو نده و بزرگ‌نکن.از کجا معلوم همین من و شما تو بچگی کتک نخورده باشیم 

توروخدا اینحور روانشناسانه باهاش حرف نزن فقط الان ی مادر میتونه حال ی مادرو درک کنه این مادر الان خو ...

اره من مادر نیستم

اره حالشو نمیتونم بفهمم 

و جز معدودجاهایی که نمیتونم حتی یه ذره همدلی کنم

چون تا فرق سرم داره سوت میکشه و سردرد کردم ب همین چندلحظه 

چون همین الانم متوقعانه حرف میزنن و حق ب جانب و همه دارن ماست مالی میکنن هیچ اتفاقی نیفتاده 

الان وقتشه که یکم بتونه جمع کنع اینکاری ک کرده 

الان وقتشه با کمک یه متخصص اوضاع رو بهتر کنه

اگه هعی سرپوش بزاریم نتیجه میشه یه جامعه مریض ک هیچ وقت هیچکس دنبال درمان و اصلاح نرفته !!! 

پس ببخشین من واقعا الا از عهدم خارجه ک بخوام دلداری بدم ! 

ببین هیچ کودوم از ما نمیتونیم ادعا کنیم ک روان سالمی داریم و بدون عیب  هیچ کودوم هم نمیشه ادعا ...

ببین عزیزم تو مادر نیستی حال این مادرو لطفا بدتر نکن..خودش الان عذاب وجدان داره ..

ببین عزیزم تو مادر نیستی حال این مادرو لطفا بدتر نکن..خودش الان عذاب وجدان داره ..

حال این مادرو بدتر نکنیم ک پسفردا یه بچه نوجوون بیاد تاپیک خودکشی بزنه :) ؟ 

اینجا تبادل نظره 

منم نظرمو دادم ..

پماد الفا بزن کمتر خب برو اونجا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ادمیزادی ک بخاد با ی قاشق داغ کوچیک کل سیستم جهان هستی رو برا خودش عوض کنه و اینقدر ضعیف باشه بدرد ه ...

من ک کتک نخوردم ولی میبینم اتفاقات خ خ جزئی تر از چیزی ک فکرشو کنی تو زندگیم داره تاثیر میزاره 

شمام دوحالت داره 

یا خوابی ک بیدار میشدی ! 

یا خودتو زدی ب خاب ک تاابدهم توضیح بدم حرفو باز میپیچونی تا وجدان خودتو گول بزنی ب ظاهر !!! 

حرفام واضح و روشن بودن 

روز خوش !🍃