2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 121 پست

من نمیگم‌ مادرخوبی ام ولی در پایین یخچال مادرشوهرم راحت باز میشه هروقت میرم خودم تکیه میدم بهش که بازش نکنه .دوسال هست که خونه بابام نرفتم اونا حساسند اگر یخچال مادرمو دوباربازکرد یا رو کوبید مادرم فوران میکنه آتشین .پوشکش تحمل نمیکنه دوسالو نیمه اس ۹۸ درصد میگه ولی گاهی یادش میره .اگر خونه بابام جیش کردروی فرش دیگه غر غر مادرم تمامی نداره .امامان شوهرم خیلی خوش برخوردتره

خدا شاهده که یک بار دستم رو هیچکدوم از بچه هام بلند نشده این تنبیها،تنبیهای دهه شصتیاست بچه دو سال ...

نمیفهمن چ اسیبی زدن 

فقط نمیدونن همین یبار 

همین یکار 

چقدر میتونه اسیب بزنه ب اون بچه تو کل عمرش

چقدد زندگیشو تحت تاثیر قرار میده 

فقط الان یه مشاور خ خ خوب کودک و نوجوان میتونه یکم کمک کنه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بابا دهه شصتو خراب نکن گلم من دهه ۶۰ هستم کسی انگشتشم به من نخورده 

منم همینطور

خانواده ماها از اون بافرهنگا بودن😁

ولی دوستای دهه شصتیم،کتک خورشون زیادی ملس بود

مامان یکیشون یه بار رو صورتش قاشق داغ گذاشته بود...

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

اگه یه کشور دیگه بود شما مجرم شناخته میشدی ...😐

نمیدونم چی بگم تنبیه بدنی و حتی تهدید به تنبیه بدنی کار انسانی نیست دست اون طفل معصوم هم بالاخره خوب میشه اما  خواهشا اطلاعاتتون رو در زمینه پرورش کودک بالا ببرید این خیلی ضروریه به روش یه قرن پیش بچه تربیت نکنید

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
اگه یه کشور دیگه بود شما مجرم شناخته میشدی ...😐 نمیدونم چی بگم تنبیه بدنی و حتی تهدید به تنبیه بدن ...

دقیقا اگ یه کشور دیگ بود پیگیری میکردن و پرونده سازی میشد 

تف ب جهان سومی بودن واقعا 

نمیفهمن چ اسیبی زدن  فقط نمیدونن همین یبار  همین یکار  چقدر میتونه اسیب بزنه ب اون ...

مثلا چ‌اسیبی

منم نمیخاستم،رو دست خودم نگه داشتم داغ نبود 

کاری ک ناخاسته انجام بشه با کاری ک رو عصبانیت فرق داره

با حمله و وحشی و داد ک سمتش نرفتم.

اصلا نمیشه اینجا چیزیو مطرح کرد،جناییش میکنن

خواهر خونه خودم از گل کمتر نمیگیمش الانم الکی ترسوندمش چون تلویزیونو شکسته،دیگ یخچالو نباید بشکنه ک ...

پیش فعال نیس؟؟کم کم فک کنم باید جهاز بخری..عزیزم میدونم هیچ مادری نمیتونه ذره ای ناراحتی بچشو ببینه و الان این عذاب وجدانی ک شما داری هزار برابر بدتر از اون قاشق داغه..

منم همینطور خانواده ماها از اون بافرهنگا بودن😁 ولی دوستای دهه شصتیم،کتک خورشون زیادی ملس بود ...

اره منم شوهرم مثل چی از باباش کتک خورده دست دختر همسایمونم جای قاشق داغ کرده بود ولی صداشو در نیار به اندازه کافی پشت دهه ما حرف زیاده🤐😁

بسه دیگه خودش عذاب وجدان داره دیگه اینکارو نمیکنه

داعش و جنایت کار و همچی بارم کردن

خوبه گفتم رو دست خودم‌نگه داشتم داغ نبود

فقط خاسم‌فرار کنه،همش تو یک ثانیه اتفاق افتاد.اینجا نباید جیزیو گفت