خونه مادرم خیلیییی شیطونی میکنه،درب یخچال رو در حد کندن باز میکنه میکشه تا بشکنه،اونام ی قاشق گزاشتن رو گاز تا الکی بترسوننش فرار کنه،امروز هی داد میزدن غر میزدنمنم قاشقو روشن کردم بترسونمش ولی فرار نکرد،رو دست خودم زدم داغ نبود ولی دست پسر کوچولوم تاول زد.لعنت ب من
من نمیگم مادرخوبی ام ولی در پایین یخچال مادرشوهرم راحت باز میشه هروقت میرم خودم تکیه میدم بهش که بازش نکنه .دوسال هست که خونه بابام نرفتم اونا حساسند اگر یخچال مادرمو دوباربازکرد یا رو کوبید مادرم فوران میکنه آتشین .پوشکش تحمل نمیکنه دوسالو نیمه اس ۹۸ درصد میگه ولی گاهی یادش میره .اگر خونه بابام جیش کردروی فرش دیگه غر غر مادرم تمامی نداره .امامان شوهرم خیلی خوش برخوردتره
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نمیدونم چی بگم تنبیه بدنی و حتی تهدید به تنبیه بدنی کار انسانی نیست دست اون طفل معصوم هم بالاخره خوب میشه اما خواهشا اطلاعاتتون رو در زمینه پرورش کودک بالا ببرید این خیلی ضروریه به روش یه قرن پیش بچه تربیت نکنید
تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
خواهر خونه خودم از گل کمتر نمیگیمش الانم الکی ترسوندمش چون تلویزیونو شکسته،دیگ یخچالو نباید بشکنه ک ...
پیش فعال نیس؟؟کم کم فک کنم باید جهاز بخری..عزیزم میدونم هیچ مادری نمیتونه ذره ای ناراحتی بچشو ببینه و الان این عذاب وجدانی ک شما داری هزار برابر بدتر از اون قاشق داغه..