2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طفلی حتی زبون نداره که از خودش دفاع کنه😔😔😔

چیکار کنه اخع . شیطونی نکنه بازی نکنه چیکار کنه . بچس بچه هنوز عقلش کامل نشده 

اخع قاشق داغ کردن چیه اسییی 

دیگ تکرار نکن . خونه هیچکسم نرو تا داد بزنن غر بزنن 

واقعا خیلی متاسفم بزرگتراش اینن

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

پماد سوختگی بزن.میدونی چیه الآنم بری خونه مامانت بازم پسرت می‌ره سر یخچال و این کارشو تکرار می‌کنه چون ازین کار لذت میبره و درک از تنبیه نداره آخه خیلی کوچولوعه.شما هم بهتر بود حواسش رو پرت میکردین.دیگه خیلی ساله تهدید این مدلی منسوخ شده.جایی نرو که بچه آت اینطور تهدید میشه حتی اگه بهشت باشه.اگه هم رفتی مراقب بچه آت باش.پدرومادرتم گناهی نکردن تو این گرونی خراب شدن وسایل و تعمیرش خیلی سخته.شما خودتون باید اسباب بازی ببرین یا کلا یه جوری سرشو گرم کن یادش بره سر یخچال رفتن.وقتی هم رفت محلش نزارین چون هر چی جیغ و داد کنین اون لذت میبرن‌‌‌ اینکه توجه همه رو‌جلب کرده به خودش.من خودم ۳تابچه دارم.خیلی سخته بزرگ کردن بچه.ولی وظیفه پدرومادره مراقبت جسمی روحی بچه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

دیگه نرو خونه مادرت .

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
قلبم مچاله شد  ینی قشنگ حس میکنم کل بدنم یه لحظه لرزید

خدا شاهده که یک بار دستم رو هیچکدوم از بچه هام بلند نشده

این تنبیها،تنبیهای دهه شصتیاست

نه بچه های این دوره زمونه

بچه دو ساله چی میفهمه!!!!

مامانش به چه حقی برای ترسوندن بچه قاشق داغ می‌کنه؟؟

بخدا قسم یک دهم این رفتارو کسی با بچه هام داشته باشه قطع رابطه میکنم

تا آخر عمرم مامانمو نبینم می ارزه به روانی نشدن و آسیب ندیدن بچه هام

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

دختر خاهر شوهرم دستش سوخت هرچی میزد خوب نمیشد عسل طبیعی زد دو روزه خوب شد 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
چجور دلت اومد..اونا بچن بخدا نمیدونن فضولی چیه..من دخترم دوسالو نیمه از صبح تا شب نق میزنه پنج دیقه ...

خواهر خونه خودم از گل کمتر نمیگیمش

الانم الکی ترسوندمش چون تلویزیونو شکسته،دیگ یخچالو نباید بشکنه ک.قاشق رو دست خودم گزاشتم داغ نبود رو دیت بچم داغ بود.همه بجهاشونو دوس دارن ،اتفاقی شد منم نمیخاسم.

من مشکل اعصاب دارم دختزم 19 ماهشه و شیطون جیغ جیغو .. انقد اذیتم میکنه بعضی وقتا سرش داد میزنم عذاب وجدان میگیرم 😐 چجور دلت اومد خداییی . اگه مشکل اعصاب دازی برو دکتر عزیزم