2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش دارم گریه میکنم ک‌سوخته بچم داره بازی میکنه.چ غلطی کردم

عزيزم اشكال نداره خوب ميشه ولى اين بشه درس عبرتى كه ديگه اينكارو نكنى خونه مادرتم كمتربرو تااين اتفاقاپيش نياد مهم اينه ازاين اتفاق درس عبرتى بگيرى تاطفلك بچه روديگه تنبيه نكنى توام كه نميخواستى واقعاداغ بزارى فك كردى سرده 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
کاملا درست میگی منم پسرم ۲سال و ۳ماهشه مث گل باهاش رفتار میکنم ولی انقد خوابش کمه که مجبور میشم بگ ...

من حتی بچمو دعوا هم نکردم نترسوندمش ولی همه میگن احتمالا ترسیده بچه که لکنت گرفته 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

هرکاری میکنم نمیتونم سرزنشت نکنم

نمیتونم بگم فدا سرت 

نمیتونم همدلی کنم بات 

چون تو نمیفهمی چ اسیب روانی بهش زدی

نمیفهمی بعدا تو بزرگیش همین یه حرکتت چ بلایی سر روان و افکارش میاره 

تو نمیدونی دقیقا عمق فاجعه چقدره!!!! 

فقط میتونم بگم برو اول توبه کن

بعد برو پیش روانشناس خودتو درمان کن

و خ سریع از روانشناس کودک و نوجوان کمک بگیر برا جمع کردن گندی ک زدین ...

چجور دلت اومد..اونا بچن بخدا نمیدونن فضولی چیه..من دخترم دوسالو نیمه از صبح تا شب نق میزنه پنج دیقه ازم جدا نمیشه دلم میخواد بعضی موقعها بشینم گریه کنم..حتی دسشویی نمیرم تا باباش بیاد بگیرش..هر دقیقه هم در یخچال و فریزر رو باز میکنه منم بعداز چن دیقه میبینم دراشون بازه چن جا از دستام و پاهام کبوده شدید چون گازم میگیره یعنی گاز ک میگیره بخدا در حد چن ثانیه نفسم بند میاد الان بهتر شده قبلا همش بدنم کبود بود الان کمتر شده چون واکنشی نشون ندادم..الان دیشب ساعت1/5خوابید از8/5بیدار شد هی نق میزد دوباره می خوابید الان رو پاهامه..باز ک بیدار بشه چسبیده بهم تا شب..موقع آشپزی دهنم سرویسه ولی با این وجود عمرا همچین کاری کنم باهاش..نهایتش یکم صدامو ببرم بالا اگه واقعا اذیتم کرد

من حتی بچمو دعوا هم نکردم نترسوندمش ولی همه میگن احتمالا ترسیده بچه که لکنت گرفته 

گاهی باید از دید بچه به همه چی نگاه کرد تا متوجه شد

شاید گربه ای چیزی دیده

چن سالشه؟

پسر خاله منم ۴سالگی اینجوری شد

بعد الان که ۷سالشه خوب شده

دوباره میسازمت💪