2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

2223 بازدید | 121 پست

خونه مادرم خیلیییی شیطونی میکنه،درب یخچال رو در حد کندن باز میکنه میکشه تا بشکنه،اونام ی قاشق گزاشتن رو گاز تا الکی بترسوننش فرار کنه،امروز هی داد میزدن غر میزدن‌منم قاشقو روشن کردم بترسونمش ولی فرار نکرد،رو دست خودم زدم داغ نبود ولی دست پسر کوچولوم تاول زد.لعنت ب من

چی کار کنم زوتر خوب شه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بچه رو نترسونیش 

میخوای مثل بچه من بشه که لکنت گرفته هی این دکتر اون دکتر کنی

هر جا بچه شیطونی میکنه و سرش داد میزنن نبر لطفا 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

کمتر برو خونه مادرت.این کارا چیهههههه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یا حسین واسه چی داغش کردی مگه بچه حالیشه دختر من یکسالو نیمشه میره تو یخچال گولش میزنم سرشو گرم وسیله دیگه کنم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

حالم بهم میخوره کسی بخواد مادر ی بچه رو قلقلک بده برای تنبیه بچه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020