2777
2789
عنوان

بچه ۲سالمو ...🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 121 پست
حال این مادرو بدتر نکنیم ک پسفردا یه بچه نوجوون بیاد تاپیک خودکشی بزنه :) ؟  اینجا تبادل نظره& ...

تو خودت مریضی اگ مریض نبودی بجا چرت پرت و روانشناسانه حرف زدن

راه حل درستی میدادی اگ دل بسوز بودی

تو اومدی ک فقط حرف مفت بزنی که اره منم بلدم و هستم

تو خودت مریضی اگ مریض نبودی بجا چرت پرت و روانشناسانه حرف زدن راه حل درستی میدادی اگ دل بسوز بودی ...

من راه حلو همون کامنت اول دادم فقط شما دنبال فراری !! 

بازم میگم ادمی ک خودشو زده ب خواب نمیشه بیدار کرد عزیز=) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک کتک نخوردم ولی میبینم اتفاقات خ خ جزئی تر از چیزی ک فکرشو کنی تو زندگیم داره تاثیر میزاره  ...

خب معلومه ک ناراحتم واس کاری ک کردم

چون کار درستی نیس و ناخاسته بوده کارم

ولی تو هم خییییلی بزرگ کردی و حالت تو سر کوبوندن حرف میزنی.اگ راه چاره داری بگو ولی   اگ میخای هی برابر من جبهه بگیری نظر نده.

عزیزم میدونم دوست دارید بدون دغدغه برید خونه مادرتون و از اونجا بودن لذت ببرید ولی الان با بچه کوچیک نمیشه...

بهتره اونها بیان خونتون یا بیرون یا تو حیاط باشید...

بچه تا ۳ سال خیلی خوب و بد رو نمیفهمه و همش دنبال جلب توجهه حتی شده را کار بد میخواد شما رو به سمت تودش بکشه و نگاهتون رو برای لحظه ای بخره اگرچه کتک بخوره ...

سعی کنید تا بزرگ تر شدنش خیلی خونه کسی نرید یا کوتاه برید یا براش اسباب بازی مورد علاقشو ببرید بازی کنه و یا خودتون باهاش بازی کنید و وقتی دیدی داره شیطنتش شروع میشه برگردید خونتون تا بچه آسیب نزنه و آسیب نبینه...

دستش خوب میشه و یادش میره ولی این کار رو تکرار نکنید چون صدمات روحیش برای بچه دو ساله زیاده...

خب معلومه ک ناراحتم واس کاری ک کردم چون کار درستی نیس و ناخاسته بوده کارم ولی تو هم خییییلی ...

من کامنت اول راه حل دادم 

واضحم حرف زدم 

اگه درد داره قبول کنین واقعیتو حداقل پای احساساتتون وایسین و بپذیرین دارین فرار میکنین تاحالتون بهتر شه!! 

خ وقتا به مزاج ما خوش نمیاد واقعیتا ولی باید قبول کنین تا همین حدی ک من بزرگش کردم مسئله بزرگ هست ...

تنها راه چاره ایم ک الا برای حلش هست صحبت با یه مشاوره کودک ونوجوان حرفه ایه اونم همین زمان نه چندسال دیگه !!! 

الا سعی کنین از مشاور کمک بگیرین ک باید چه رفتاری داشته باشین تا اثر اینکارو برای بچه کمرنگ تر کنین و اسیبشو تا حد امکان خنثی 

نگران دستش نباشین 

چون هم دردش یادش میره هم جاش نمیمونه 

ولی به خدایی ک میپرستم اسیب های روح خیلی ماندگارترن و حتی گاهی دردناک تر 

پس بجای گارد دربرابر من ک توهینی هم نکردم و شما کردی! از یه روانشناس کودک کمک بگیرین ..

عزیزم میدونم دوست دارید بدون دغدغه برید خونه مادرتون و از اونجا بودن لذت ببرید ولی الان با بچه کوچیک ...

غلط کنم تکرار کنم

اصلا داغ نبودا ولی بقول دوستان دست بچه پوستش نازکه.

بخدا حتی خونوادمم از گل کمتر نمیگنش.ولی دیگ بینهایت شده شیطونیش تلویزیونو انداخت پایین دیگ درب یخجالم بشکنه خجالت زده ام.

خدا وکیلی بچه دوساله نمیفهمه عاشق بازیه با این تفکر که داره دنیا رو کشف میکنه بهش نگاه کن نمیگم من تنبیه نمیکنم یه یواش پشت دستش میزنم ولی اینو مخالفم صد درصد دختر اولم هم فقط بخاطر لفظ های بد ترس میدادم که داغت میکنم و فقط تا مرحله روشن کردن گاز میرسه... 

ایرانی ترین ایرانی

من کامنت اول راه حل دادم  واضحم حرف زدم  اگه درد داره قبول کنین واقعیتو حداقل پای احساسا ...

خب شما هی داری میگی اسیب ،،،

تو ک بلدی بگو چه اسیبی؟؟

نو ک مشاوری همینجا راه حل بده چکار کنیم؟؟؟

فقط داری پاس میدی حرفاتو

خدا وکیلی بچه دوساله نمیفهمه عاشق بازیه با این تفکر که داره دنیا رو کشف میکنه بهش نگاه کن نمیگم من ت ...

ماهم تا همون مرحله بود

اینبار سیخ ایستاد جلوم

یکم داغ شد فک نمیکردم بسوزه اصلا

خب شما هی داری میگی اسیب ،،، تو ک بلدی بگو چه اسیبی؟؟ نو ک مشاوری همینجا راه حل بده چکار کنیم؟؟ ...

من مشاور نیستم !!

مادرم مشاورن ...

و مادرمم مشاور کودک و نوجوان نیستن بلکه بالینی ان 

مسئله ی ریاضی نیست ک من ازخودم فرمول بگم شما عدد بزاری تو فرمول دربیاد 

باید جلسه داشته باشین با روانشناس و صحبت کنین 

عجبا ! 😐

انقدر از امثال تو اعصابم خورد میشه و بدم میاد حد نداره یکم بری مطالعه کنی برای تربیت بچه بد نیست یه بار یه مریض داشتم بچشو آورده بود برای خشکی پاهاش دیدم روی دستای بچه تاول زده گفتم اینا جیه؟! گفت با قاشق داغ کردم گفتم من انسان نیستم امروز پدر تورو در نیارم زنگ زدم حراست و مددکاری بیمارستان زنگ زدم اورژانس اجتماعی همه ریختن سرش تهدیدش کردن بچه رو ازش می گیرین به پدر بچه هم اطلاع دادن و ازش تعهد گرفتن اگه تکرار کنه بچه رو ازش می گیرن خوب ادب شد مثل چی ترسیده بود  تو هم اگه میشناختم بدتر ازین باهات می کردم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
غلط کنم تکرار کنم اصلا داغ نبودا ولی بقول دوستان دست بچه پوستش نازکه. بخدا حتی خونوادمم از گ ...

بچه تا ۲.۵ تا ۳ سال خطر و ککن و بده رو نمیفهمه باید چیز های خطر ناک و چیز های مهم رو از جلو دستش برداشت....

اگه نمیشه باید غیر مستقیم نزاریم به اونها دست بزنه...

پس با این تفاسیر چند ماه دیگه صبر کن یا همون پیشنهاداتم رو انجام بده ...

اگه دیدی غیر قابل کنترل شد با احترام به پدر و مادرت بگو ببخشید داره خیلی فضولی میکنه عصبانی شدم میترسم بزنمش بهتره بریم خونه اونجا خیالم راحته بچه هم هر چه قدر بخواد فزولی کنه تا خسته بشه...