2777
2789
عنوان

شده خونه رو نمیخواسته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
درکت میکنم،ولی انقد خونه ها گرون شده که دیگه مجبوریم گاهی از خیلی چیزا کوتاه بیایم

درسته اجاره بالا و فلان...ولی من حالم و حالمون بیشتر برام باارزشه،،شاید بگی کوتاه فکر میکنم..ولی من همش خونم خیلی برام مهمه

درسته اجاره بالا و فلان...ولی من حالم و حالمون بیشتر برام باارزشه،،شاید بگی کوتاه فکر میکنم..ولی من ...

کلا خونه برای زن خیلی مهمه،چون ما یکسره تو خونه ایم و باید به دلمون باشه،منم نورگیر خییییییلی برام مهمه ولی چه کنیم دیگه،بازم خداروشکر میتونیم اجاره کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم خوندم همه رو

ببين حالا كه نميتوني شرايط رو عوض كني سعي كن بپذيري و باهاش كنار بياي

اونوقت ميبيني كه نكات مثبتي هم داره اين خونه براتون

اگه نور گير نداره ميتوني از گلدون هاي اپارتماني كه نور كم ميخوان تو خونه استفاده كني

اينجوري سر سبزي و طبيعت رو اوردي تو خونه ات

سعي اتمسفر خونه ات رو شاد و گرم و پر از عشق نگه داري ، اون چيزيه كه يه خونه رو تبديل ميكنه به خونه ي واقعي

عزيزم خوندم همه رو ببين حالا كه نميتوني شرايط رو عوض كني سعي كن بپذيري و باهاش كنار بياي اونوقت مي ...

آخه چجوری ،خیلی دلم گرفته خیلی بیحالم شوهرمم گفته اماده کن وسایلارو من گفتم نه نمیتونم....خدایب دیگه در توانم نیس خیلی اعصابم دارم باز با بچه باز تواون خونه...

عزيزم خوندم همه رو ببين حالا كه نميتوني شرايط رو عوض كني سعي كن بپذيري و باهاش كنار بياي اونوقت مي ...

هرهرجور باشع دلم میگیره،اصلا نمیتونم وجه خوبی و حسنشو ببینم حتی درمورد همسرم،،،خیلی بی روحیم،،

آخه چجوری ،خیلی دلم گرفته خیلی بیحالم شوهرمم گفته اماده کن وسایلارو من گفتم نه نمیتونم....خدایب دیگه ...

با اين روحيه همه چي هزار بار سخت از اوني كه هست ميشه

خودت رو جمع و جور كن عزيزم

دلمدلم واقعا مامان بابامو میخواد شهرمون،،جاییک راحتمو و آسایش دارم درارتباطم تنوع هس برام ،نه یک نواختی خونه  و بشور و بپز ک آخرم از حرفم حسابی نباشه،خیلی خودمو باختم

با اين روحيه همه چي هزار بار سخت از اوني كه هست ميشه خودت رو جمع و جور كن عزيزم

هرهرچی ب خودم تلقین میکنم،باز فقط کافیه دلم یه کوچولو بشکنه ک برگشتم سرخونه اول