2777
2789
عنوان

شده خونه رو نمیخواسته باشین

304 بازدید | 33 پست

اسباب کشی کنید ب خونه ای ک نمیخواید و بدتون میاد و خونه هم نورگیر نباشه ؟؟همسایع ها هم مورد پسندتون نباشن؟بعدش چیکار کردید ک اروم شدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ای خونه ای که هستم اصلا دوسش نداشتم ندارم نور گیر هست ولی به دل من نیس آدمیزاد یه چی داره اونم اینه زود عادت میکنه دیگه الان عادت کردم دوساله توشم

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من پارسال که اومدم خونه رو دیدم،با بی میلی دیدمش چون کوچیک بود خیلی،رفتم که دیگه نیام ولی انقد اوضاع قیمت خونه ها خرابه و ما هم خیییلی دنبال خونه گشتیم و دیگه وقت نداشتیم همینجارو انتخاب کردم از آخر🤣🤣

ولی الان دوسش دارم،کوچیکه،به خونه قبلیم نمیرسه ولی چون جاشو دوست دارم،راضیم

شماهم بالاخره یه نکته مثبت پیدا میکنی تو خونه که دوسش داشته باشی

فدات شم میفهممت ولی تو که داخلی تورو گرم نگهدار

اهوم درسته،،،من اصلا نمیخوامش وقبول نمیکنه شوهرم الا بلا کلا درگیریم برا خونه،خوب دلم میگیره با یه بچ تو شهر غریب،،اصلانم بیرونی نیستم تو این اوضاع

من پارسال که اومدم خونه رو دیدم،با بی میلی دیدمش چون کوچیک بود خیلی،رفتم که دیگه نیام ولی انقد اوضاع ...

هم کوچیک ک بماند هیچ،نورگیر نیس،،اصلا کلا نمیخوام اونجا و اون منطقه رو....هوففف،همش اجبار

اگر خریدید تموم شده که هیچی عادت میکنی،من خودم غر زیاد زدم

ولی اگر تخریدی هنوز بازم بگردین ولی زیادم دست دست نکن ک یهو قبمتا بالا بره،فوری یه جا بهتذرپیداکنید حالا یا محله پایینتر مثلاً ،نمیدونم

من منم 
توکه همش توی سایتی اونجا رو ول کن😅

درس،ولی همش ک نمیتونم گوشی بدست باشم،پس بچه چی مرتب کردن خونه اصن زندگی،،،ینی حالم بهم میخوره ،هنوز دست ب وسایلا نبردم ک امادشون کنم

هم کوچیک ک بماند هیچ،نورگیر نیس،،اصلا کلا نمیخوام اونجا و اون منطقه رو....هوففف،همش اجبار

درکت میکنم،ولی انقد خونه ها گرون شده که دیگه مجبوریم گاهی از خیلی چیزا کوتاه بیایم

اگر خریدید تموم شده که هیچی عادت میکنی،من خودم غر زیاد زدم ولی اگر تخریدی هنوز بازم بگردین ولی زیاد ...

چیبگم...مردا تو حساب اجاره و پولن،من باز میگم محیطش و وضعشو نمیخوام رو روحیه تاثیرداره،،، بیشتر دارم جلزوولز میکنم ک گوش نمیده ب حرفم