2777
2789
عنوان

شده خونه رو نمیخواسته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست

عزیزم منم گفتم که چهار ماه پیش اسباب کشی کردم. خونه قبلیم خیلی بزرگ و شیک و کاغذ دیواری و خیلی خونه ی قشنگی بود. ولی متاسفانه صاحبخونش هیچ مستاجریو بیشتر یک سال نمیذاشت بمونه😔

این خونه جدیده خیلی کوچکه.ولی همش پنجره هست نورگیریش خیلی بالاست. اصلا احتیاج به لامپ نیست کل روز. اولا انقدر بدم میومد که همش میرفتم خونه ی مامانم. الان عادت کردم و طبق سلیقه خودم چیدمش. مثلا هود نداشت این خونه، رفتم قسطی هود خریدم دکور زدم الان دوستش دارم. خودت سعی کن حتی اگه دستت خالیه ولی کارایی کنی تو خونه که خوشگل بشه و دلگرم بشی❤️❤️❤️❤️

عزیزم منم گفتم که چهار ماه پیش اسباب کشی کردم. خونه قبلیم خیلی بزرگ و شیک و کاغذ دیواری و خیلی خونه ...

اهوم درس...ولی دیگه تا حدودی،،دل ادم میپوسه.. تنگ میشه من تو شهر غریبم....اهل بیرون و بازارم نیستم...خونه هم اینجوری. هوففف خدا صبر بده همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوم درس...ولی دیگه تا حدودی،،دل ادم میپوسه.. تنگ میشه من تو شهر غریبم....اهل بیرون و بازارم نیستم.. ...

منم غریبم. مامانم فقط اینجاست مامانم غریب بوده اینجا. منم اینجا شوهر کردم. بدتر از اون اینه که آدم دستش خالیه و نمیتونه کاری بکنه

منم غریبم. مامانم فقط اینجاست مامانم غریب بوده اینجا. منم اینجا شوهر کردم. بدتر از اون اینه که آدم د ...

دست خالی بماند،،اینک هیچ حوره دلت نخواد،کسی ب حرفت توجه نکنه ،،باید چن ماه صبر کنی بزی پیش مامانت ،،کلا اززندگی و خوشیهاش عقب بمونی،ب منظور اینک با باید با شرایط بسازی....و.....