2777
2789
ناهار 4 قاشق برنج  شام 30 گرم نون بابا مگه شبه ابی طالبه😂😂😂😂😂😂😂 تبلیغات و رضایت هاش ه ...

البته اون شعب ابی طالبه😁

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صفحه اینستاگرام هدافیت رو دنبال کنید. خیلی اطلاعات خوبی راجع به تغذیه و ورزش میده. به قول هدافیت این لیمومی و غفاری و .... همشون رژیم های دوزاری هستن!! فقط از ناآگاهی ما استفاده میکنن برای پول پارو کردن. همین الان داشتم استوریهاشو میدیدم

میشه اگه رژیمشو داری نمونشو بزای ببینم

ببین عزیزم زژیم خواسی برای شما تعریف نمیشه...یه برنامه داره به اسم به اندام که بعد واریز پول باز میشه قد ووزن وجنسیت ودورمچ دستتون وسنتون وخدایی نکرده اگه بیماری داشته باشیدوواردمیکنیدبعد لیست صبحانه نهار میان وعده صبح ناهار میان وعده عصر وشام براتون میاد...خودتون انتخاب میکنید چی میخورید وفقط اون برنامه بهتون میگه چقدر بخورید..مثلا صبحانه میخواید نون وپنیر وگردوبخورید واردمیکنید برنامه میگه ۴۰گرم نان مثلا سمگک حتی نوع نان هم خودتون مشخص میکنید.ویه قوطی کبریت پنیر ودوتا وونه‌گردو ویه لیوان چای...میان وعده مثلا میزنی سیب اون میگه یه دونه متوسط...قبل ناهار میگه یه ایوان آب مثلا بایه کیوی...ناهارمثلا شما قیمه داری واردمیکنی برنامه میگه یک کفگیرونیم پلو با ۵قاشق خورش وسالاد واینجوری الا آخر...برای یه روزتو از شب قبل هرچی قرارربخوری واردمیگنی اون بهت اندازه میده...وخوبیش اینه که اصلاسفره ات ازبقبه خانوتده جدانمیشه...حتی سس وشیرینی وکله پاچه هم میتونی بخوری حتی قند

حتما به سایتش سر میزنم هزینش چفدره؟

من رژیم خالی رو گرفتم شد ۸۰ تومن اابته با تخفیف بدون تخفیف فک کنم ۱۰۰ تومنه

اگه خیلی حرفه ای و با برنامه ورزشی بخوای فک کنم نهایتا ۱۸۰

بعدم اینکه همه ی موارد رو ازت میپرسه اینکه جراحی داشتی  بیماری داری پرهیز غذایی چی داری و ... بعد همه ی اندازه هاتو وارد میکنی و با توجه به اونا بهت رژیم میده

رژیمشم این شکلیه برای صبحانه مثلا ۷ تا منو مختلف داره میتونی هر کدومو بخوای انتخاب کنی،اکثر غذاهاشم غذاهایین که توی خونه همه میخوریم و نیاز نیست هر دفعه بخوای جدا گانه غذا درست کنی

لطفا برام صلوات بفرستین💙