2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست
خانواده من سنتی هستن نمیزارن تنها زندگی کنم،اونا خونشون روستاست

خوب پس ی کار پیدا کن بعد برو خونه پدرمادرت حداقل دستت تو جیب خودته ادم ک استقلال مالی داشته باشع کمتر میتونن محدودش کنن و زندگی رو به جونش زهر کنن از اون کذشته خودت احساس بهتری خواهی داشت 

حتتتتتما حتما ی کار داشته باش حتی اگه روزی ده تومن درامدش بود

چه خیری از مردا دیدی که هنوز جدا نشده باز تو فکر ازدواجی؟؟؟

چون من واقعا متاهلی رو به مجردی ترجیح میدم چون متاهلی رو دوس دارم،من زن زندگی بودم ولی اون دوس نداره زندگیمون خوب پیش بره،اگه مرد خوب پیدا بشه چرا که نه،همه ایراد دارن باید باهاشون ساخت ،ولی نه این ایرادایی که شوهر من داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چون من واقعا متاهلی رو به مجردی ترجیح میدم چون متاهلی رو دوس دارم،من زن زندگی بودم ولی اون دوس نداره ...

انشالله هر چی صلاحه عزیزم، ولی اگر جدا شدی عجله نکن واسه ازدواج

خوب پس ی کار پیدا کن بعد برو خونه پدرمادرت حداقل دستت تو جیب خودته ادم ک استقلال مالی داشته باشع کمت ...

وضع مالی پدرمم زیاد خوب نیست،باید با پول مهریه برم چیزی یاد بگیرم،بنظرت چه کاری خوبه که زیاد سخت نباشه

اگه قابل تحمله بمون شاید بعدا درست بشه.اوضاع اقتصادی خوب شوهرت قابل چشم پوشی نیس.ولی اگه خیلی سختته ...

نه گلم الان بیکاره،قبلا وضعش خوب بود،ولی الان با این که نداره ولی خب باز نمیزاره ازنظر مالی اذیت بشم

وضع مالی پدرمم زیاد خوب نیست،باید با پول مهریه برم چیزی یاد بگیرم،بنظرت چه کاری خوبه که زیاد سخت نبا ...

به فکر پول مهریه نباش اصلا فعلا 

تا بتونی مهریه ات رو بگیری کلی دنگ و فنگ و بالا پایین داره ممکنه مجبور شی ی کم هم اولش هزینه کنی حتی 

کار بستگی داره شهری ک هستی چ‌جوریا باشه خودت چ توانایی ها یی داشته باشی میتونی فروشندگی رو شروع کنی یا شیرینی پزی