2777
2789
عنوان

کمککک

64 بازدید | 7 پست

تازه الماس ماز رو برای یازدهم ثبت نام کردم خب رفتم میبینم که استادا مثلا دو فصل این جورا درس دادن من که کار کنم الانننن؟؟

از اول مهر شروع میکنن دوباره از اول درس بدن؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همه درس هارو ؟؟ آره تابستون جمع بندی داره ولی خیلی زیاده ویدیوهاش

اره اونایی که از مهر ثبت نام میکنن براشون دوباره ضبط میکنن واسه شماهم اگه انتخاب دبیر کنین تو پنلتون میزنه دوره شروع از مهر

اره اونایی که از مهر ثبت نام میکنن براشون دوباره ضبط میکنن واسه شماهم اگه انتخاب دبیر کنین تو پنلتون ...

ببخشید میتونم چند تا سوال بپرسم ازتون در همین زمینه؟

اره اگه بدونم جواب میدم❤️

مرسییی

اول اینکه من اشتراک الماس ماز رو خریدم شما تجربه ای داشتید؟

این پکیج خوبه واقعا؟

بعد اگر از مهر دیگه واقعا جدی شروع کنم اوکیه؟ دیر نیست؟

چون گفتید دیگه استادا مثلا از اول مهر شروع میکنن

مرسییی اول اینکه من اشتراک الماس ماز رو خریدم شما تجربه ای داشتید؟ این پکیج خوبه واقعا؟ بعد اگر از م ...

من کنکوری بودم امسال الماسو داشتم اون اواخر میگفتم کاش از دهم خریده بودم

اره واقعا عالیه به شرط اینکه هر محصولی که بهش اضافه میکنن ازش استفاده کنی و نذاری رو هم انباشته شه

گفتی یازدهمی نه بابا چه دیریه خیلی از کنکوریا از همون مهر شروع میکنن و به نتیجه میرسن