2777
2789
عنوان

چرا کیکم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست
اگ رعایت کنی ک عالی میشه با این ارتفاع و کف..

خب شما یه دستور پخت خوب ۳تخم مرغه بهم بده ....البته اگه زحمتی نیس😘🌹 منم میپزم خوبه ها ولی بافتش سفته 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
دو سوم قالبت باید مر از مواد باشه عزیزم چون موادتو زیادی پر کردی و فرت گرم نبودا خوب

تا نصف قالبم بود مواد کیک

تو تستر درس میکنم 20دقیقه قبل از شروع میذارم گرم شه

تو قالب بزرگتر خوب درس میکنم خوشمزه هم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نصف قالبم بود مواد کیک تو تستر درس میکنم 20دقیقه قبل از شروع می ذارم گرم شه تو قالب بزرگتر خو ...

خب دیگه مشکلی نمیمونه چرا پس کیکت اشکال داره و اینجوری میشه؟؟؟. خب تو قالب بزرگتر درس کن همینطور ک میگی بهتر میشه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
خب شما یه دستور پخت خوب ۳تخم مرغه بهم بده ....البته اگه زحمتی نیس😘🌹 منم میپزم خوبه ها ولی بافتش سف ...

۷۰ گرم ارد

۵۰ گرم شکر 

۳تخم مرغ

۳قاشق گلاب یا اب ولرم

پگینک پودر نصف ق غ

وانیل نوک ق چ

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
۷۰ گرم ارد ۵۰ گرم شکر  ۳تخم مرغ ۳قاشق گلاب یا اب ولرم پگینک پودر نصف ق غ وانیل نوک ق چ

ممنون عزیزم .....اگه مایعات داخل کیک کم بشه بافتش بدتر و خشک نمیشه؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ممنون عزیزم .....اگه مایعات داخل کیک کم بشه بافتش بدتر و خشک نمیشه؟

نه به اندازه بریزی خوب گیشه