captain22 مدیر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 عنوان چرا کیکم..... | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست بقیشو شما بگید جوابشو بگم بهتون 😁✌🏻تاپیکهای قبلم درمورد پف نکردن کیک هست اگه مشکلتون اونه... هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵ 1400/09/07 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7490 اگ رعایت کنی ک عالی میشه با این ارتفاع و کف.. خب شما یه دستور پخت خوب ۳تخم مرغه بهم بده ....البته اگه زحمتی نیس😘🌹 منم میپزم خوبه ها ولی بافتش سفته از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
besmelah عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 2117 دو سوم قالبت باید مر از مواد باشه عزیزم چون موادتو زیادی پر کردی و فرت گرم نبودا خوب تا نصف قالبم بود مواد کیکتو تستر درس میکنم 20دقیقه قبل از شروع میذارم گرم شهتو قالب بزرگتر خوب درس میکنم خوشمزه هم میشه
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 تا نصف قالبم بود مواد کیک تو تستر درس میکنم 20دقیقه قبل از شروع می ذارم گرم شه تو قالب بزرگتر خو ... خب دیگه مشکلی نمیمونه چرا پس کیکت اشکال داره و اینجوری میشه؟؟؟. خب تو قالب بزرگتر درس کن همینطور ک میگی بهتر میشه هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 خب شما یه دستور پخت خوب ۳تخم مرغه بهم بده ....البته اگه زحمتی نیس😘🌹 منم میپزم خوبه ها ولی بافتش سف ... ۷۰ گرم ارد۵۰ گرم شکر ۳تخم مرغ۳قاشق گلاب یا اب ولرمپگینک پودر نصف ق غوانیل نوک ق چ هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7490 ۷۰ گرم ارد ۵۰ گرم شکر ۳تخم مرغ ۳قاشق گلاب یا اب ولرم پگینک پودر نصف ق غ وانیل نوک ق چ ممنون عزیزم .....اگه مایعات داخل کیک کم بشه بافتش بدتر و خشک نمیشه؟ از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 ممنون عزیزم .....اگه مایعات داخل کیک کم بشه بافتش بدتر و خشک نمیشه؟ نه به اندازه بریزی خوب گیشه هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵