2777
2789
عنوان

چرا کیکم.....

322 بازدید | 35 پست

بقیشو شما بگید جوابشو بگم بهتون 😁✌🏻تاپیکهای قبلم درمورد پف نکردن کیک هست اگه مشکلتون اونه...

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش خشک میشه  پف نمیکنه

دمای بالای فر باعث خشک شدن کیک میشه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
یه دستور پخت خوب میگی برای کیک ... 

برای چه قالبی میخوای؟؟

مثل بیرونی ها اسفنجی و پف دار نمیشه ...☹️

قالبت باید خوب باشه قالب موج بگیر از اون ۱۰ یا ۹سانتیا 

چرا کیکم پف نمیکنه؟ چون یا تخم مرغت کمه یا به خوبی تخم مرغ هم نزدی یا بیکینگ پودرت خرابه یا دمای فرت مناسب نیست 

چرا کیکم روش ترک میخوره؟ چون دمای فرت مناسب نیست 

چرا کیکم وسطش خمیر میشه؟ بازم مربوط به دمای فرته😅 یا اینکه مایه خمیرت خیلی شله 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

چرا هموار نمیشه😐یک قسمتش برج ایفل میشه یک قسمتش صخره😐 میخوام کیک یک دست باشه 

باید همینطور ک میریزی همه جای قالبت موادو بچرخونی کمی اینور کمی اونور یک دست بریز همشو ی جا نریز بعدشم چندبار بکوب زمین حباباش خارج شه صاف میشه

قالبت باید خوب باشه قالب موج بگیر از اون ۱۰ یا ۹سانتیا 

تو پلوپز میپزم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

روش خوب نمیپزه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘