2777
2789
عنوان

چرا کیکم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 35 پست

یه نکته هم من بگم دیواره قالب رو اگه با روغن چرب کنین و آرد نپاشین،کیک موقع پف کردن بخاطر روغن سر میخوره نمیتونه پف کنه ،اصن دیواره قالب چرب کردن نمیخاد فقط کف قالب کاغذ روغنی بندازین همین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هروقت تو فر یا حتی قابلمه درستیدم خوب شده . ۴ تا تخم مرغ نیم ساعت زودتر از یخچال دربیار تا ب دمای محیط برسه زرده سفیده جداکن با همزن بزن تا سفیدش کاملا پف کنه و خامه ای شه. بزارش یخچال دولیوان یا دولیوان و نصف شکر اضافه کن به زرده ها یک لیوان روغن دولیوان هم ارد الک کن الک کنی پف میکنه . اضافه کن یه قاشق پودر کاکائو یکم وانیل یک قاشق گلاب یک لیوان اب یا شیر اخرش هم سفیده تخم مرغو اضاف کن به یک جهت و اروم هم بزن کیکو . اگ تو قابلمه س . تفلون بردار کاغذ بزار کفش روغن بزن چربش کن بزار رو شعله مواد کیکم بریز روش دمی بزار تا ۴۰ دیقه هم بر ندار درشو . زیرش شعله پخش کن حتما باشه 

زندگی زیباست
گرد بیست سانتی  جنسش رو نمیدونم شبیه آهنه

عکسشو میفرسی..

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
مواد کیک باید تا کجای قالب رو بگیره؟ چرا کناره هاش میپزه اما وسطش همون جور میمونه؟

دو سوم قالبت باید مر از مواد باشه عزیزم چون موادتو زیادی پر کردی و فرت گرم نبودا خوب

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
عزیزم برای تستر .دما و زمان باید چقدر باشه؟ 

تاحالا درست نکردم عزیزم 

ارتفاعش ۶ عرض کفش ۲۰

۷۰تا ۸۰ گرم ارد 

۵۰ گرم شکر

وانیل نوک قاشق چای خوری

پگینک پودرنصف قاشق غذاخوری

گلا ی اب ولرم ۴قاشق

تخم مرغ۴

تکنیکارو مووو ب مووو رعایت کن

فک کنم ۲۰سانت ...عرضش هم ۲۵...

اگ رعایت کنی ک عالی میشه با این ارتفاع و کف..