2821
2789
عنوان

سفت بودن گچ پا

895 بازدید | 6 پست

سلام رفقا ، قسمت کنار مچ پا ، ترک کوچیکی برداشته که دکتر گفتن گچ بگیر ، الآن که گچ گرفتم و سفت شده خمیر گچ ، قسمت پشت ماهیچه پاهام ، احساس گرفتگی و فشار میکنم ، که تحت فشار هست ، چیکار کنم ؟ تجربه داشتین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 
اولش طبیعیه..چون‌گچ باد داره..چند روز ک بگذره شل میشه نگران  نباش

ممنونو، پس طبیعیه ، آخه خیلی فشار داره ، گفتم نکنه خطرناک باشه ‌. تقریباً برای ترک برداشتن کوچیک ، چه مدت زمان لازم هست ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ممنونو، پس طبیعیه ، آخه خیلی فشار داره ، گفتم نکنه خطرناک باشه ‌. تقریباً برای ترک برداشتن کوچیک ، چ ...

خوااهش🙏🏻اره من گچ گرفته بودم تا زیر زانو تقریبا..اولش همینجوری سفت بودبعد اوکی شد..بعدشم حودست باشه در روز چند بار پاهاتو بالاتر از سطح بدنت نگه داری ک خون جمع نشه تو پا..جریان پیدا کنه..

والا من خودم پارسال یه استخونه کف پام شکسته بود..یک ماهونیم تو گچ بود..حالا واسه ترک احتمالا کمتره

خوااهش🙏🏻اره من گچ گرفته بودم تا زیر زانو تقریبا..اولش همینجوری سفت بودبعد اوکی شد..بعدشم حودست باش ...

تنتون سلامت . منم تقریباً تا زیر زانو برام گچ گرفته .ممنون از راهنمایی هاتون ، حتماً . حالا ان شاءالله سختی که داره ، حداقل موثر باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج