2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر...

170 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من تو یه خانواده ایی بزرگ شدم که خیلی راحتیم باهم و منم یه اخلاقی دارم با همه زود صمیمی میشم و احساس راحتی میکنم و اینم یه عیب بزرگ واسه خودم میدونم ولی خانواده ی شوهرم کلا برعکس منن اصلا اهل رفت و امد نیستن اهل مهمونی نیستن اصلا نمیتونن با کسی ارتباط برقرار کنن مثلا مهمون میاد واسشون میرفتن تو یه اتاق دیگه و ب زور میومدن پیش مهمون ولی من ک تازه عروسی کرده بودم هر کی میومد مثلا از اقوامشون مینشستم باهاش به خوش و بش کردن البته با خانوماشون اونام رفتار من و ک دیدن کم کم یاد گرفتن الان یه کم بهتر شدن من بعضی وقتا یه حرفهایی میزدم ک واسه خودم واقعا راحت بود و چیز مهمی نبود ولی اونا این حرفیو و ک میزدم عیب میدونستن به نظر خودم عقب مونده ان اخه نه جایی میرن نه مهمونی میرن حتی وقتی ما خونمون و جدا کردیم بعد یک سال نمیومدن سر بزنن منم اولاش میگفتم چرا نمیایین ولی بعدش بیخیال شدم الان باهاشون قطع رابطه کردم اخه با حرفهاشون اذیتم میکردن الان همش تو این فکرم نکنه تقصیر من بوده اخه من اخلاقم اینجوریه زیاد شوهی میکنم و دوست دارم همش بگم و بخندم ولی اونا اینجوری نیستن کلا هر چیز کوچیکیم میشد میکردنش یه اشتباه بزرگ بعد کارهای خودشون و اشتباهاتشون و نمیدیدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخی کردن زیا  صمیمی شدن زیاد حرف زدن با خانواده شوهر اشتباهه ذره خال

ایناهم بمن گیر میدن که چرا بگوبخند زیاد نداری هی نمیای سرتپ بکنی تو‌ زندگیمون فضولی کنی. کلا میخوان کرم بریزن هرجور که باشی

ایناهم بمن گیر میدن که چرا بگوبخند زیاد نداری هی نمیای سرتپ بکنی تو‌ زندگیمون فضولی کنی. کلا میخوان ...

درسته بله ولی در هرحال اشتباهه حتی با خانوا ا ای که خودشون اهل شوخی باشن هم اشتباهه

من خودم رو با خواست دیگران تنظیم نمیکنم اون طور که فکر میکنم درسته رفتار میکنم 

همسرتم مثل خانوادش عقب موندست؟

اره اونم همونجوریه الان یه کم بهتر شده اونم اهل مهمونی نیست ولی اهل مسافرت و اینا هست ولی همون مسافرتم دوست داره باخانواده ی خودش باشه کلا انگار تو اجتماع نبودن و نیستن 

شوخی کردن زیا  صمیمی شدن زیاد حرف زدن با خانواده شوهر اشتباهه ذره خال

ن اونجوری ک صمیمی بشم اتفاقا منم ب نظر خودم ب اندازه بودم اونا زیادی عقب مونده ان اخه مهمون میاد همه میرفتن تو اتاق به نظرتون ب مهمون بی ادبی نمیشه تو خونواده ی ما اینجوری بود ک مهمون میاد باید بهش احترام بذاری 

ن اونجوری ک صمیمی بشم اتفاقا منم ب نظر خودم ب اندازه بودم اونا زیادی عقب مونده ان اخه مهمون میاد همه ...

ببین هر خانواده یه جور هستن فرهنگ متفاوت نمیشه کاریش کرد

شوخی مطلق....باور کن مگه سالها بشناسی شون

مثال؟؟

مثلا رفتیم خونه ی خالش بعدش خالش گفت چرا بچه دار نمیشی منم گفتم چرا عروس خودت بچه دار نمیشه اونم گفت من عروسم داره درس میخونه منم گفتم خو منم دارم درس میخونم ترم اخر دانشگام بعدش مادرشوهرم میگه چرا جواب اینجوری دادی اخه من ک حرف بدی نزدم اخه هر کی هر چی ب خودشون بگه انگار لالن بلد نیستن جواب بدن 

مثلا رفتیم خونه ی خالش بعدش خالش گفت چرا بچه دار نمیشی منم گفتم چرا عروس خودت بچه دار نمیشه اونم گفت ...

بنظر منم خیلی بد جوابشونو دادی

درسته حق ندارن دخالت کنن ولی میشد مودبانه تر جواب بدی