2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 63 پست
دوست داره پیشرفت کنی دیه ... برای پولش نیست بابا ، من دوست پسرم یکسره تشویق میکنه درس بخونم و مثلا ...

جایزه چی بهتون میدن؟

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من که حس کردم تو بخودت اطمینان نداری  با اینکه باهوشی تو رو خدا شانست و امتحان کن نهایتش قبول ن ...

چون من الان خیلی نا امیدم یه مدت رفتم آموزشگاه زبان با کلی شوق و ذوق اما حقوقش کم بود الان اومدم بیرون همش حس میکنم دگ راهی برای پیشرفت نیست

نه بخدا من قرار نیست همچین حرفی بزنم بهش اصلا از این اعتقادا ندارم 

مثال بود گلم . باز میگم خودت بهتر از ما همسرت رو میشناسی . ببین . همسر منم مدام کمکم میکنه و حل میده منو برم جلو و پیشرفت کنم . چون مرد خوبیه میدونم به خاطر خودم میگه . برای همین اینجور که گفتی هیچ حس بدی به حرف همسرت نداشتم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

بعدم به اندازه ای که شغل در اعتماد به نفس خانم و احساس خوبش اثر داره هیچی نداره

حتی اگر بیشتر حقوقت هم خرج خونه بشه 

باز هم همسرت میدونه بدون اون هیچ وقت لنگ نیستی و قرار نیست به خاطر پول گرفتن از اون همیشه کوتاه بیایی 

خود به خود رو روابط با همسرت و احترامی که برات قائلن تاثیر داره

الان شما ناراحتی که نمیگه همه یحقوقت برای خودت باشه ایا گفته همهی حقوقت باید بدی به من یا باید همه ...

نه هیچی نگفته ولی گهگاهی گفته مثلا اگه تو ام فلان قد بگیری در امدمون‌رو هم انقد میشه خوشم نمیاد اینجوری

عزیزم همسرت حق داره

خب الان با این هزینه ها با یه حقوق که نمیشه جلو رفت.

منطقی میگه بنده خدا

اینکه تو در خرج خونه کمکش کنی اصلا بد نیست ضمن اینکه ارج و قربت هم بالا میره. این کاریه که خودم کردم و خیلی هم راضیم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
بخدا داداشاش نذاشتن دیپلم بگیرن زناشون

پس لپ همسرن رو ماچ کن که هزار ماششاله خوب کسی نصیبت شده   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

حالا یک مرد پیدا شده که داره خانمش را برای پیشرفت کردن تشویق میکنه

خوب دو تا حقوق بیاد تو خونه رفاه شما هم بیشتر میشه سر کار رفتن خیلی بهتر از تو خونه نشستن هم مستقل میشی هم تو اجتماع هستی

اخه حس میکنم بخاطر اینکه من پول بیارم تو خونه میگه 

شوهر منم مث شوهر شماست منم همچین حسی دارم با اینکه میدونم برا خودم میگه که حوصله م سر نره و این چیزا

اینو هم بگم کلا خییییلی ادم بدبینی هستم😣😀

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چون من الان خیلی نا امیدم یه مدت رفتم آموزشگاه زبان با کلی شوق و ذوق اما حقوقش کم بود الان اومدم بیر ...

نترسسسسس ما یه اشنا داشتیم شش سال ازمون استخدامی شرکت کرد یعنی اززمونی نبود که به رشته اش بخوره ولی این اسم ننوشته باشه آخرم صبرش نتیجه داد و قبول شد