2789
عنوان

حرف شوهرم

584 بازدید | 63 پست

شوهرم همش تشویقم می‌کنه آزمون استخدامی بدم میگه تو خیلی باهوشی ی کار خوب میتونی برای خودت پیدا کنی از یه طرف دوباره میگه کار دوست ندارم بری از طرفی همش میگه برو بگرد جاهای خوب استخدام بشو ولی ناراحتم از این که نمیگه اگه رفتی همه‌حقوقت مال خودت باشه حس میکنم بخاطر کمک به خرج خونه میگه ....البت اینم بگم اصلا مرد خسیسی نیست و کلا همه کارتاش همه دست منه و اصلا خوشش نمیاد پول از من بگیره اما اینکه انقد تشویقم می‌کنه برا چیه ؟

به این فکرکن که داره تشویقت میکنه پیشرفت کنی . زندونیت میکرد خوب بود ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دور از جونت اسی ولی خدایی چرا هر کاری مردا میکنن به فال بد میگیرم ما .ازشون هیولا نسازید 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

ای خدا مردم به چه سازی باید برقصن تا ما راضی شیم😂

شاید میخواد واقعا حمایتت کنه که به لیاقت و استعدادت برسی

من خودم اگه مرد بودم دوست داشتم زنم سرکار بره و اجتماعی باشه نه که همش تو خونه باشه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اخه حس میکنم بخاطر اینکه من پول بیارم تو خونه میگه 

ن عزیزم اونقدر منفی نگر نباش

یکم ب جنبه مثبتش فکر کن اینک مستقل میشی و کلی پس انداز داری

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺
اخه حس میکنم بخاطر اینکه من پول بیارم تو خونه میگه 

پس نرو . چون اگر یک درصدم این تو فکرش تباشه و شما یک بار مجبور بشی خرج کنی منت سرش میمونه

دور از جونت اسی ولی خدایی چرا هر کاری مردا میکنن به فال بد میگیرم ما .ازشون هیولا نسازید 

اخه مثلا دیشب خیلی دیر اومد خونه بهش با گریه گفتم ترو خدا زودتر بیا با حالت شوخی گفت هنوز که تو کارمند نشدی که زودتر بیام و خندید

عزیزم چطور حقوق اون واسه توعم هس ولی حالا حقوق تو فقط واسه خودته؟

کمک خرج بودن که عار نیس 

الان هر کسی بخواد زندگی خیلی خیلی خوبی داشته باشه باید دو نفر تو خونه کار کنن تا بشه

نمیدونم چرا درک این موضوع تو ایران انقد سخته🤦🏼‍♀️

نه مردا مسئول اینن که دائم پول بیارن بریزن سر زنشون نه زنا مسئولن همه کارا خونرو تنهایی کنن

خودت راحتی که بخوای چشمت فقط به جیب شوهرت باشه و هی پول بگیری ازش و مث بانک باشه برات و یه قرونم نیاری تو خونه؟😐

آخه انگار بخاطر این میگه که منم برم پول بیارم 

خوب بهش بگو من حقوقمو پس انداز میکنم نظرت ؟ ببین چی میگه . همسرت رو چقدر میشناسی ؟ 

چی از این بهتر لابد یه چیزی دیده تو وجودت که میگه باهوشی ولی گویا خودت اونقدر ها اعتماد بنفس نداری بعدشم نزا نزا گذاشتی علیرضا اول قبول شو بعد بنده خدا رو محکوم کن که واسه کمک خرجی تشویقت میکنه