2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 63 پست

ببین عزیزم اینکه تشویق میکنه عالیه چون پیشرفت شما رو دوست داره و قطعا هم فکر میکنه اگر شما بخشی از حقوق رو بیاری در خرج خونه سطح زندگی تون پیشرفت میکنه

زندکی هر دوتا هست مخصوصا که میگی خسیس نیست و کارت دسته 

پس حتی این فکر هم ایراد نداره 

عزیزم چطور حقوق اون واسه توعم هس ولی حالا حقوق تو فقط واسه خودته؟ کمک خرج بودن که عار نیس  ال ...

عزیزم من اصلا ازوناش نیستم که کمک نکنم تو تاپیک های قبلیم بخونید بهش گفتم حاضرم برم سرکار چند سال پس اندازمو دو دستی بدم به تو برا خودت مغازه بزنی اما اینکه خودش بگه بدم میاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بهش بگو من حقوقمو پس انداز میکنم نظرت ؟ ببین چی میگه . همسرت رو چقدر میشناسی ؟ 

اخه هنوز حقوق نگرفته حرفی نمیتونم بزنم اصلا کو کار ؟بخدا خودمم افسردگی گرفتم همش تو خونه 

چی از این بهتر لابد یه چیزی دیده تو وجودت که میگه باهوشی ولی گویا خودت اونقدر ها اعتماد بنفس نداری ب ...

خیلی بهم میگه با هوشی ولی من حس میکنم نمیتونم کار پیدا کنم و هیچ پیشرفتی نمیتونم بکنم

متوجه منظورت نشدم عزیزم 

اینطور بگم . همسرت اصلا هیچ چشم داشتی به حقوقت نداره . ولی به موقعی میشه مثل خرید خونه یا مثلا خرید ماشین جدید . شما هم کمک میکنید . بعدش میخوای بگی چشمت دنبال حقوق من بود و این حرفها ؟ خوب منت روی سرش میمونه دیگه . کمکت کرده تا پیشرفت کنی تو هم توی زندگی خودتون خرج کردی . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
اخه هنوز حقوق نگرفته حرفی نمیتونم بزنم اصلا کو کار ؟بخدا خودمم افسردگی گرفتم همش تو خونه 

همسرت هم میبینه که داری اذیت میشی راهنمایی کرده برای اینده خودت . باز هر جور صلاح میدونی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
قبول کن وقتی دوتا حقوق باشه رفاه هردوتون بیشتره حتما برو دنبال کار ولی خوب از اول بخشی از حقوق رو ه ...

بله قبول دارم من خودم آدم منطقی ای هستم بخدا من یه مدت تو آموزشگاه زبان درس میدادم خیلی حقوقم نا چیز بود اما بخدا از همون همش برا شوهرم چیز می‌خریدم 

اینطور بگم . همسرت اصلا هیچ چشم داشتی به حقوقت نداره . ولی به موقعی میشه مثل خرید خونه یا مثلا خرید ...

نه بخدا من قرار نیست همچین حرفی بزنم بهش اصلا از این اعتقادا ندارم 

بله قبول دارم من خودم آدم منطقی ای هستم بخدا من یه مدت تو آموزشگاه زبان درس میدادم خیلی حقوقم نا چیز ...

خوب دیگه متوجهم چه حسی داری

ولی واقعیت اون فکر شوهرت هم ایراد نداره چون پیشرفت زندگی هردوتون باهم هست

خیلی بهم میگه با هوشی ولی من حس میکنم نمیتونم کار پیدا کنم و هیچ پیشرفتی نمیتونم بکنم

من که حس کردم تو بخودت اطمینان نداری  با اینکه باهوشی تو رو خدا شانست و امتحان کن نهایتش قبول نمیشی اما چند سال دیگه حسرت نمیخوری که ای کاش تلاشمو کرده بودم ترس مثل سرعت گیره تو زندگی 

عزیزم خب شما همسرشونین دلشون میخوان شمام پیشرفت کنین با توجه به اخلاقشون فقط قصد حمایت دارن شما باید خوشحال باشین تازه

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺