2821
2789
عنوان

دلم گرفته 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 53 پست
@magicsubliminal برو ساب ارزو بنفش بگوش ک‌ مامانت اجازع بدع کارت نداشت باشه از دست این مامانه

پارسال گوش میدادم 

ولایی جز سردرد چیزی نصیبم نشد 

اما اگر خودتون نتیجه گرفتین بهم بگین هر جوری ک شده گوش میکنم 

و نمیزارم عقدش ت دلم بمونه 🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@magicsubliminal برو ساب ارزو بنفش بگوش ک‌ مامانت اجازع بدع کارت نداشت باشه از دست این مامانه

من موندم چرا مامانا اینجوری میکنن؟ 

واقعا چرا؟ 

خو من اصلا دخترت نه 

همجنست که هستم 

باید بیشتر درکم کنی 

شایدم بچه سر راهی باشم ک کسی دوستم نداره 🤗

پارسال گوش میدادم  ولایی جز سردرد چیزی نصیبم نشد  اما اگر خودتون نتیجه گرفتین بهم بگین ه ...

من نتیجه گرفتم 

اول باور داشته باش بدون ک نتیجه میدع و مامانت در کمال ناباوری بهت اجازه رو میده آب زیاد بخور 

قبلش ارزو کن در حین گوش دادن هم فکر کن ب ارزوت شیش بار یا نیم ساعت اینا بگوش

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
من نتیجه گرفتم  اول باور داشته باش بدون ک نتیجه میدع و مامانت در کمال ناباوری بهت اجازه رو مید ...

اها مرسی گلی❤

فقط الان ب وضع خودم خندم گرف که باید واسه ی خواسته ی کوچیک نیم ساعت برای گوش دادن ی ساب بزارم درحالی ک میتونم درسمو بخونم 😂 امان از دست خانواده ها ک آدمو ب چ کاری وادار میکنن🥺

من موندم چرا مامانا اینجوری میکنن؟  واقعا چرا؟  خو من اصلا دخترت نه  همجنست که هست ...

ربطی ب اینا ندارع چون مامانت حالا میگیم با فکرای قدیمی تو رو محدود میکنه این جور نیس مشکل از تو نیس 

ولی بازم خدارو شکر کن بعضی ها هستن با ی گوشی کار میکنن اونم فقط تو ی تایمی بعدش باید بدن ب پدر یا مادرشون 

ارزو رو گوش کن بهترینها نصیبت شه ایشالا

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
اها مرسی گلی❤ فقط الان ب وضع خودم خندم گرف که باید واسه ی خواسته ی کوچیک نیم ساعت برای گوش دادن ی س ...

خب اگر برات خیلی اهمیت داره این موضوع وقت بزار . همشم ب فکر نتیجه نباش ها ادامه بدع تا راضی میشه کم کم😁❤️

راستی برات دعا کردم  امیدوارم ب خواستت برسی 💋❤

مرسی همچنین تو 

راستی نهمی دیگ 

رشتت چی ور میداری

ربطی ب اینا ندارع چون مامانت حالا میگیم با فکرای قدیمی تو رو محدود میکنه این جور نیس مشکل از تو نیس& ...

واقعااااااااااا حرفات حالمو خوب کرد 

امشب حتما سابو گوش میدم💪🤗

واقعااااااااااا حرفات حالمو خوب کرد  امشب حتما سابو گوش میدم💪🤗

موفق باشی گلی ♥️🌱.

آره نهمم  چون تصمیمی فعلا واسه آیندم نگرفتم  ریاضی  چون میتونم کنکور هر چی دلم خوا ...

اوه اوه من متنفرم

من طراحی دوخت میرم