2821
2789
عنوان

دلم گرفته 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 53 پست
اوه اوه من متنفرم من طراحی دوخت میرم

ع ؟ 

منم اوایل بدم میومد ولی حالا دستم اومده راحت میتونم ریاضی یاد بگیرم 

ولی خوشبحالت هنر مندی هستیااااا 

واسه من معلم ی کار داده بود طرحشم تو کاغذ داده بود همون نتونستم درس در بیارم 😅😐

ع ؟  منم اوایل بدم میومد ولی حالا دستم اومده راحت میتونم ریاضی یاد بگیرم  ولی خوشبحالت ه ...

من عموهام بابام همه خیاطن راحت میتونم را بیفتم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی من 17 سالمه  نمیتونم اینستا داشته باشم  ولی داداشم قایمکی داره  شما که جای خود ...

برای شما حداقل برادرتون قایمکی داره زیاد تبعیضی بینتون نیست 

اما داداشم از 6 سالگی داره خودم بابامم اجازه داده بهش این حرص منو در میاره میخوام سرمو بکوبم دیوارررررررررر😢

پس خانوادگی هنرمندین ✨  موفق باشییییییییییییییییییییییییی😘😘😘😘😘😘

فداتتتت

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
برای شما حداقل برادرتون قایمکی داره زیاد تبعیضی بینتون نیست  اما داداشم از 6 سالگی داره خودم ب ...

قایمکی داره آره 

ولی فقط بابام نمیدونه 

مامانم یسری فهمید اینستا دارم می خواست منو بکشه 

در حالی که میدونه داداشم داره اصلنم برای سنش خوب نیست 12 سالشه 

کلا رو من خیلی حساس ترن و من این رو از دوست داشتن نمیدونم چون من محدودتر میشم درحالی که بزرگترم 

زبون داداشمم ماشالله 6 متر رو من درازه 

نگم برات... 

قایمکی داره آره  ولی فقط بابام نمیدونه  مامانم یسری فهمید اینستا دارم می خواست منو بکشه& ...

مشکل ما جهان سومیا همینه کلا فکر میکنیم اگر دخترا محدود باشن به نفعشونه در حالی ک اصن اینطور نیست . نحوه ی استفاده از یه برنامم به خود آدم بستگی داره دلیل بر این نیس ک اگ یه دختر اینستا بریزه یعنی اون فلانه 

مامانم همینه کلا انگار تنها داداشم بچشه اصن منو نمیبینه کلا هر کاری کنه از نظر مامانم داره تجربه کسب میکنه 😬 در درحالی ک داداشم سابقششششششش خیلییییییی خیلییییییییی خرابه اصن نمی تونم بگم 🥲

مشکل ما جهان سومیا همینه کلا فکر میکنیم اگر دخترا محدود باشن به نفعشونه در حالی ک اصن اینطور نیست . ...

میفهمم چی میگی

چاره ای نداریم 

جز اینکه درس بخونیم خودمون تلاش کنیم مستقل بشیم