2821
2789
عنوان

دلم گرفته 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 53 پست
مشکل اینجاست گوش نمیکنن  میگن خدا عادله ولی من جز ناعدالتی ازش ندیدم 🖤

وقتی گوش نمیدن عزیزم کاری نمیتونی کنی 

باید کنار بیای می‌دونم سخته اما خب چیکار میتونی کنی

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیا اینستا ندارن دلیل نمیشه که حالت بد باشه اینستا نریختن که ما بریم جمع کنیم ب فکر درست باش عزی ...

عزیزم ، مشکل من تبعیضاشونه چرا اینجوری میکنن چرا محدودم میکنن به خدا حواسم هست 

بزارن نصب کنن این عقده ی من این حسرتم بخوابه خودم پاک میکنم 

خستم کردن از بست گفتن نمیزاریم تو نصب کنی 🖤

وقتی گوش نمیدن عزیزم کاری نمیتونی کنی  باید کنار بیای می‌دونم سخته اما خب چیکار میتونی کنی

متاسفانه خیلی لجبازم میدونم 

حتی پارسالم سر این کاراشون افسرده شدم 

کارم خیلی حراب شده بود 

اما نمیتونم 

نمیتونم خودم با تفکرات عقب افتاده ی دوران قاجاریشون کنار بیام 

متاسفانه خیلی لجبازم میدونم  حتی پارسالم سر این کاراشون افسرده شدم  کارم خیلی حراب شده ب ...

گوشیت برا خودتع؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
آها اشتباه گرفتم ببخشی  خب باید ی جوری کنار بیای دیگه برا خودت پر رنگش نکن چون فقط خودت داغون ...

خواهش میکنم 

متاسفانه تبعیضاشون  اینقدر پررنگه که نمیتونم ندیده بگیرم بابام عقط به خواهر کوچکم اهمیت میده مامانم فقط به برادرم 

انگار ن انگار منیم هستم 🥺

بله پارسال با هزار التماس برام خریدن😪🖤

خب خداروشکر ک داری❤️ 

برو بنصب اگرم فهمیدن بگو هر وقت شما دلیل واضح آوردین حذف میکنم . بگو وقتی میگم چرا گوش نمیدین همین میشه 🤷🏼‍♀️

خب خداروشکر ک داری❤️  برو بنصب اگرم فهمیدن بگو هر وقت شما دلیل واضح آوردین حذف میکنم . بگو وقت ...

خیلی سعیمو کردم اما خیلی میترسم 

متاسفانه خیلی منطقی نیستن 

البته یعنی اصلا منطقی نیستن🖤

خب مثلا چ میکنن بفهمن؟ 

غزلی میخاسم ریپ بزنم نشد بفرسم اینجا گذاشتم

خب مثلا چ میکنن بفهمن؟  غزلی میخاسم ریپ بزنم نشد بفرسم اینجا گذاشتم

نمی دونم 

فقط میدونم سرنوشت ک اگر بفهمن بابامم کاری نکنه مامانم از موهام منو رو پل آویزون میکنه بشم درس عبرتی برای آبجیم🙂

نمی دونم  فقط میدونم سرنوشت ک اگر بفهمن بابامم کاری نکنه مامانم از موهام منو رو پل آویزون میکن ...

چرا اینجوری شد اصن نمی دونم دارم چی تایپ میکنم 

منظورم اینه ک سرنوشت خوبی در انتظارم نیست 

نمی دونم  فقط میدونم سرنوشت ک اگر بفهمن بابامم کاری نکنه مامانم از موهام منو رو پل آویزون میکن ...

@magicsubliminal برو ساب ارزو بنفش بگوش ک‌ مامانت اجازع بدع کارت نداشت باشه

از دست این مامانه