2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خواستگاری سنتی چیه

449 بازدید | 44 پست

خودم خیلی دلم میخاد عاشق بشم ازدواج کنم 

ولی حدود۷۰  درصد خواستگارام معرفیه و میگن که اول دخترتونو ببینیم 

اصلا حس خوبی ندارم تا حالا قبول نکردم 

کاش ما دخترا خودمون میتونسیم انتخاب کنیم یکیو بهش بگیم 

هوای حوصله مان ابریست 💚

هیعیی 

دقیقا 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مضخرفه😑

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عزیزم مگه اونایی که بدون اطلاع خونواده با هم دوست میشن،از لحظه اول عاشق هم بودن؟

علاقه اونا هم به مرور شکل گرفت

منتها هیچ تضمینی وجود نداره که آخر اون علاقه به ازدواج ختم بشه

ازدواج سنتی هم همون شناخت و علاقه رو داره،منتها زیر نظر خانواده ها!

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap

من معرفی نشدم 

با خانواده همسرم از بچگی خیلی رفت و آمد خانوادگی داشتیم و داریم

واسه همین خیلیییییی خوب میشناسمش😂

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

ماروک مادرشوهر پسندیدبعدش ماهم عاشق پسرش شدیم 😁😁😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دوست ندارم 

باید از قبل همو بشناسن بد خانواده ها درجریان قرار بگیرن 

اینجوری اون طرفی که مورد قبول واقع نمیشه جلوی خانواده‌اش خجالت میکشه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

من دوست دارم اول دوستی شکل بگیره و آشنایی کامل بعدش خواستگاری. چون دیگه با علایق و اخلاقای بد هم آشنان و کنار میان

ولی خواستگاری سنتی اصلا تو یکی دو ماه واقعا نمیشه فهمید شاید اصلا طرف ی ادم ریاکار بود.

سنتی اگه اینجوری باشه ک باطرف چندماه در ارتباط باشی بری بیای باهم اشناشید بعد اگه تفاهم داشتید بقیه ماجرا.. اینجوری خوبه

ولی اگه طرف بیاد خواستگاری بعد ی راست برید سرسفره عقد ن افتضاحه اصلنم خوب نیس

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم