2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم عذاب وجدان دارم

345 بازدید | 21 پست

بزارید از اول بگم ۱۲ سالم بود هی خواستگارا میومدن همسرم ک اومد مامانم پاشو کرد تو یه کفش ک بایدددد بدیم به این خلاصه ما عقد کردیم عروسیم کردیم مادر شوهرم ۱۰۰۰۰ تا بلا سرم آورد تازه عروسی کرده بودم برادر شوهر کتکم زد ۳ روز بود زایمان کرده بودم مادر شوهرم همسرمو یاد داد کتکم زد خلاصه موند ۳ سال از زندگیمون گذشت من آخرش با اینا قطع رابطه کردم همسرم و پسرم میرفتن من نمی‌رفتم یعنی باور کنید سر هرچیز کوچیکییی مادر شوهرم یاد میداد دعوا و کتک میشد تو این ۳ سال اول زندگیمون کل احتراما از بین رفته بود هیچ احترامی بینمون نمونده بود منم شده بودم یه آدم عصبی خلاصه من با اینا قطع رابطه کردم ۱ سالو نیم خوش زندگی کردیم از عید ۴۰۰ بازم دعواها شروع شد اون موقع هم همسرم معتاد بود تریاک می‌کشید از عید تا الان ۴ بار فقط به خاطر خواهرش زده دیگ بد عید دیدم درست نمیشه فوش میداد میدادم گاهی وقتا تقصیر منم میشد ولی اینا خیلی عذابم دادن آلان به خاطر این فوش دادنم میگم نکنه فوش دادم زندگیم بهم خورد همسرم منو کتک می‌زد میرفت به یکی از فامیلای دورم میگفت امروز کتکش زدم دلم خنک شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همسرت چه بیشعور بودع زده و رفته گفته خااااک

خب بعدش

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
چه عذاب وجدانی نسبت ب این‌ادم‌ داری واقعا ؟!!!!!!

عذاب وجدان داره که چرا وقتی اون فحش میداده و اینو میزده اینم بهش فحش میداده  

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
یه بچه دارم

اگر توانایی مالی واستقلال داری این شرایط برای بچت بدتره پس نجات بده خودتونو .چون اگر شوهرت عاقل بود حرفای مادرشو گوش نمیداد .فرداروزی میبینی بچه ام میزنه

اعتیاد داره

دست بزن داره

احترام نگه نمیداره

مادرش دخالت میکنه

اخلاق شوهرت بده؟ یا خوبه و قابل درست شدنه؟

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
یه بچه دارم😌😔😔😔

بچه ات بزرگ میشه چه پیش تو چ پیش پدرش اونا که نمیزارن دم در بمونه 

بزرگ میشع آخرم میاد پیش خودت 

چند سالته ؟

شوهرت چند سالشه ؟

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

اعتیاد داره دست بزن داره احترام نگه نمیداره مادرش دخالت میکنه اخلاق شوهرت بده؟ یا خوبه و قابل در ...

نمیدونم درست میشه یا ن خیلی راها انتخاب کردم ۲ سال قبل ۶ ماه موندم قهر حتی جهیزیمم آوردم اومد التماس و گریه و زاری تعهد داد