بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این خودش جرمه و توی سایت پلیس فتا میتونی تنظیم شکایت کنی یابهترین کار اینکه ایدیشو بدی حالش رو جا بیارن گر چ کسی ک پشت دیگران بد میگه گرگ بارون دیدهس و از فحش و ... بیمی نداره
از منظری بهش نگاه کن که جای ناراحتی خوشحال شی مثلا جای اینکه بگی ا آبروم رفت جلوشون یا ا چه سوتی بدی دادم بگو عجب حسودایی هستنا حسودیمو میکنن یا عقده زندگیمو دارن از زور دلشون بدمو میگن اینجوری دو هیچ جلویی ازشون بعدم خیلی جدی نگیر این همه ادم موفق روز و شب پشتشون تو تلویزیون و اینترنت حرف میزنن باید بترکن دیگه بی خیال گلم که باشی یکی ممکنه از بوی گ.. خوشش بیاد 😐
من حوصله و اعصاب این کارارو ندارم 😭 دست از سرم برنمیدارن من اون گروه رو ترک کردم اما پشت سرم اراجیف ...
ببین بهترین کارو کردی ک از اون گروه بیرون اومدی، بعدشم مهم نباشه واست ک چی پشتت میگن بزا خودشونو کوچیک کنن، مجازیه مهم نباشه واست، واسه اینم ک بقیه بسوزن شاد باش از عکسای پروفایلت گرفته تا طرز رفتارت تو چت، ب دوستاتم بگو مهم نیست دیگه هرچی بگه، بگو دیگه لازم نیست اسکرین شات بگیرین نشونم بدین، بهترین کار همینه