2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
خیلی دوس داشتم میرفتم ادبش میکردم، اما این کار فقط ادم و در سطح خودش پایین میکشه همین امشب دلیت اکان ...

این خط آفریقا یا آمریکا نمیدونم چطوریه اصلا

شاید باورت نشه اما دارم درباره یه مرد ۳۶ ساله حرف میزنم که یه گروه داره و رنج سنی ۱۱ تا ۱۵ و ۲۰ سال که اکثرا هم دختربچه هستن رو میگردونه

مغز اونارو با این اراجیف پر کرده

هر کاری هم که میکنه سوتی میده میندازه پای من ! میگه من با اکانت فیک بودم 

مثلا میره پی وی بچه های گروهش و عکسای مستحجن میفرسته براشون با فیک بعد که طرف میاد توی گروهش علنی اعتراض میکنه این مردک میگه بچه ها فلانی بوده با فیک مزاحمتون شده !

کلا هر کی مزاحم هر کی میشه میگه این بوده

آخه مگه خدا اون بالا نیست ؟! 💔

خیلی دوس داشتم میرفتم ادبش میکردم، اما این کار فقط ادم و در سطح خودش پایین میکشه همین امشب دلیت اکان ...

اونقدر عقده ایه رفته مو کاشته دماغ عمل کرده لیفت صورت کرده موهاشو مدل پسرای نوجوان زده صورتشو هفت تیغه کرده که توجه جلب کنه 

باورم نمیشه این حجم از خاله زنک بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خط آفریقا یا آمریکا نمیدونم چطوریه اصلا شاید باورت نشه اما دارم درباره یه مرد ۳۶ ساله حرف میزنم ...

😳😳😳چی مردتیکه احمق خجالت نمیکشه، اون زمان ک گروه داشتم چند نفر از ادمینام بودن گفتن اینجور گروها رو بیاین نابود کنیم تا حدودیم موفق شدیم اما زیاد بودن، بدبخت اونا ک تو گروهن و ب حرفای این بی شخصیت گوش میدن، باید بهش ی کلمه میگفتی خجالت بکشه تو باید الان بچت همسن اعضا باشه اومدی اینکارو میکنی.

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
اونقدر عقده ایه رفته مو کاشته دماغ عمل کرده لیفت صورت کرده موهاشو مدل پسرای نوجوان زده صورتشو هفت تی ...

واقعا منم درک نمیکنم اینجور ادما رو یعنی بتونی هرکی و از اونجا نجات بدی لطف کردی در حقشون یا اصلا خودتو درگیر نکن بزا تو لجنزار زندگیش بچرخه و احساس خودبزرگ بینی کاذب بهش دست بده، اینجور ادما رو نمیشه درست کرد 

😳😳😳چی مردتیکه احمق خجالت نمیکشه، اون زمان ک گروه داشتم چند نفر از ادمینام بودن گفتن اینجور گروها ...

زن داره 

واقعا نمیدونم اینهمه کینه و عقده از من چرا داره من کاریش نکردم فقط یه قرار گذاشت توی کافه گفت بیا دوستانه میخوایم حرف بزنیم . بعد من کاشتمش و نرفتم

این شد دشمن خونی من واقعا نمیدونم چکارش کردن در زندگی که اینطور رفتار میکنه 

واقعا منم درک نمیکنم اینجور ادما رو یعنی بتونی هرکی و از اونجا نجات بدی لطف کردی در حقشون یا اصلا خو ...

چرا بیخیال من نمیشه بعد از دو سال؟ دیگه کلافه شدم

میشه اعاده حیثیت کرد با شکایت؟ از حرفاش شات دارم 

با توجه به اینکه اسم و هویت واقعی خودم نبوده و این هر وقت میخواد منو خطاب کنه همون اسم جعلی رو میگه

زن داره  واقعا نمیدونم اینهمه کینه و عقده از من چرا داره من کاریش نکردم فقط یه قرار گذاشت توی ...

یعنی واقعا میخواستی بری😳 نکن از این کارا اونم با ی مردی ک زن داره اصلا کارت قابل توجیه نبود اگه میرفتی، اونم از اینکه نتونسته باهات رفیق شه کینه بدل گرفته، بریز زباله اینجور اشغالارو حوصله‌ش رو داشتم میدادم دوستام گروهش رو حذف  کنن اما اینجور ادما رو از در بیرون کنی از پنجره میان حال بهم زن ترین انسانی ک تا حالا شنیدم از کسی 

یعنی واقعا میخواستی بری😳 نکن از این کارا اونم با ی مردی ک زن داره اصلا کارت قابل توجیه نبود اگه میر ...

نه بابا کجا برم ! من داشتم زندکیمو میکردم بهم پیام داد که میخوام تورو ادمین بکنم بیا یه جا قرار بزاریم ببینمت جلسه کاری و.... گفت چن نفر دیگه هم هستن دروغ میگفت

راستش من پیچوندمش و نرفتم شب همون روز اومد داشت منفجر میشد از عصباتیت و عقده بعدشم منو از ادمینی دراورد و ریموو کرد بعدشم آبرومو توی گروه برد

چرا بیخیال من نمیشه بعد از دو سال؟ دیگه کلافه شدم میشه اعاده حیثیت کرد با شکایت؟ از حرفاش شات دارم& ...

بیخیالش شو راحت چجوری تونستی و سال اینو تحمل کنی، ببخشید من امروز اومدم ی شاخه از درخت تو حیاط رو ببرم ک برگاش گند نزنه ب استخر شاخه شکسته شد سرم خورد لبه استخر و افتادم تو اب تا حالا فک کردم خونه پشت سرم بوده ریخته تو گوشم با اب قاطی شده اما الان متوجه شدم باز خون میاد از گوشام سرمم بدجور درد داره، باید برم بابامو بیدار کنم برم بیمارستان نکنه ضربه مغزی شده باشم،

اگه برگشتم شب میام بهت میگم چکار کنی ی فکر واسش میکنیم 

ببخش توروخدا باید برم فعلا صبحتون شیک تا بعد

بیخیالش شو راحت چجوری تونستی و سال اینو تحمل کنی، ببخشید من امروز اومدم ی شاخه از درخت تو حیاط رو بب ...

من تحملش نکردم آخه ندیدیش چقدر چندش و زشته وحال بهم زن

باشه اگه خواستی بگو 

من تحملش نکردم آخه ندیدیش چقدر چندش و زشته وحال بهم زن باشه اگه خواستی بگو 

ببخشید بابت دیشب نتونستم جواب بدم، ببین اینجور ادما عوقده خود بزرگ بینی دارن، چون تو دنیای واقعیشون کسی اینارو بحساب نمیاره میان تو مجازی پشت نقاب قایم میشن و خودشونو ن تنها ب عنوان ی فرد موفق جا میزنن بلکه دیگرانم باذهن بیمارش ب تبهای میکشن، اینجور ادما رو نباید بحساب اورد چون میتونن خیلی خطرساز باشن واسه زندگی دیگران 

ببخشید بابت دیشب نتونستم جواب بدم، ببین اینجور ادما عوقده خود بزرگ بینی دارن، چون تو دنیای واقعیشون ...

ممنون از حرفات

حالم بهتره امشب . نه بابا اصلا آدم نیست خیلی بدبخت و آنرماله