2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 41 پست
خیلی ممنون از حرفات  غیر از اینم نمیتونه باشه چون من واقعا کاریشون نکردم فقط یه بار یه مرد هی ...

خوب به این باشه باید بشینی روز و شب غصه حرف مردمو بخوری مطمئن باش از هزارتا حرفی که پشت سرمون میزنن ده تاشم به گوشمون نمیرسه پس بی خیال بابا بیا وسط 💃💃💃

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
ببین بهترین کارو کردی ک از اون گروه بیرون اومدی، بعدشم مهم نباشه واست ک چی پشتت میگن بزا خودشونو کوچ ...

درست میگی

تازه من اصلا اونجا با هویت اصلیم عضو نبودم

اما فکر نمیکردم قهوه ای کردن یه آدم تا این حد تاوان داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مجازیه  چطور میشه بیخیال بود دلم شکسته آدم ناراحت میشه یک عمر با شرف زندگی کرده کلی حرف ز ...

من امشب با خالم همو ترکوندیم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
درست میگی تازه من اصلا اونجا با هویت اصلیم عضو نبودم اما فکر نمیکردم قهوه ای کردن یه آدم تا این حد ...

اینکه با هویت واقعیت نرفتی بهترین کارو کردی، پس اون داره پشت سر کسی حرف میزنه ک اصلا وجود نداره تو واقعیت و این دیگه ناراحتی نداره اتفاقا باید بهش بخندی

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
خوب به این باشه باید بشینی روز و شب غصه حرف مردمو بخوری مطمئن باش از هزارتا حرفی که پشت سرمون میزنن ...

درست میگی 

نباید اجازه بدم منو تحت کنترل بگیرن و حالمو خراب کنن

چقدر ماهی . ممنون ازت

اینکه با هویت واقعیت نرفتی بهترین کارو کردی، پس اون داره پشت سر کسی حرف میزنه ک اصلا وجود نداره تو و ...

آره . حتی منو ندیدن بعد پشت سرم حرف میزنن و قضاوت میکنن !

من واقعا نمیدونم اینا چجور موجوداتی هستن !

به سرم زد که فردا برم شماره جدید بگیرم و کلا گوشیمو هم فرمت کنم با تمام اینا قطع رابطه کنم اونطوری دیگه هر چی واق واق کنن مهم نیست اما حلال نمیکنم

آره . حتی منو ندیدن بعد پشت سرم حرف میزنن و قضاوت میکنن ! من واقعا نمیدونم اینا چجور موجوداتی هستن ...

بنظرم همینکارو کن دور شدن ازشون بهترین گزینه‌س چون حتی اونایی ک میان اسکرین شات نشونت میدن دوست واقعی نیستن پس نباید ب عنوان دوستی رو اونا حساب کرد 

بنظرم همینکارو کن دور شدن ازشون بهترین گزینه‌س چون حتی اونایی ک میان اسکرین شات نشونت میدن دوست واقع ...

ببین

دو سال پیش این قضیه بود و من دو سال پیش اونجارو ترک کردم اما هنوز دست بردار نیستن و باز بحث جدیدی درست کردن 

نمیدونم چرا بیخیال نمیشن چطور میشه وقتی کسی بهت بدی نکرده پشت سرش اونجوری حرف بزنی ! درک نمیکنم اینا کجا بزرگ شدن 

اصلا شبیه کودکستانه اونجا 

حتی دوستان رو هم دیگه نمیخوام ببینم 

بنظرم همینکارو کن دور شدن ازشون بهترین گزینه‌س چون حتی اونایی ک میان اسکرین شات نشونت میدن دوست واقع ...

بعد یه حرفای غیر واقعی میزنن ! مثلا میگن فلانی شاید مرد باشه یا فلانی پیره سنش بالاست یا مثلا توی روستا زندگی میکنه یا فلان جاش کجه و.....

واقعا این حرفا ناراحت کنندس 

ببین دو سال پیش این قضیه بود و من دو سال پیش اونجارو ترک کردم اما هنوز دست بردار نیستن و باز بحث جد ...

اینا از حسادت زیاد رنج میبرن قطعا تو چیزایی رو داری ک اونا از داشتنش عاجزن و واسه همین سعی میکنن کمبودشونو با تهمت و ... برطرف کنن همون بهتر ک اونا نباشن، پیدا کردن دوست واقعی سخته اما شدنیه اونارو فراموش کن و دوستای تازه پیدا کن 

بعد یه حرفای غیر واقعی میزنن ! مثلا میگن فلانی شاید مرد باشه یا فلانی پیره سنش بالاست یا مثلا توی رو ...

ببین اینجور ادما خودشون دنیایی از نقص و بدبختین دنیای اونا جوریه ک تو واقعیت کسی ب حسابشون نمیاره اومدن اونجا تو مجازی کمبوداشونو جبران کنن، از لحاظ عاطفی ک هیچی تو خونواده ندیدن. پس سعی نکن درستی کارات رو بهشون بفهمونی چون فایده نداره و بهترین راه دوری کردن از ایناس 

ببین اینجور ادما خودشون دنیایی از نقص و بدبختین دنیای اونا جوریه ک تو واقعیت کسی ب حسابشون نمیاره او ...

میدونی چی از همه بیشتر زور داره؟

اون مردک هر کاری خودش کرده همرو انداخته گردن من

یعنی مثلا با فیک رفته پی وی بقیه بعد الان میگه اونی که اومده پی وی همتون این بوده(یعنی من !)

بعد این اححمقا باور کردن و باز باهاش خوبن

زورم میاد من شدم دستمال پاک کردن کصافتکاریاش و همرو انداخته پای من

میدونی چی از همه بیشتر زور داره؟ اون مردک هر کاری خودش کرده همرو انداخته گردن من یعنی مثلا با فیک ...

خیلی دوس داشتم میرفتم ادبش میکردم، اما این کار فقط ادم و در سطح خودش پایین میکشه همین امشب دلیت اکانت کن یا با خط جدیدت برو یا با خط ایتالیا یا افریقا برو من سه ساله ی خط افریقا دارم هیچوقتم دلیت نمیشه