2777
2789

من میخام بی عروسی برم چون پول نداریم نکه نداشته باشیم بابام دلش نمیاد خرج کنه شوهرم هم دلش نمیاد ،و خانواده هر دو طرف ذوقی ندارن ،فقط فامیل ذوق دارن و هیجان نشون میدن منم ی مشت مزخرف میگم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من میخام بی عروسی برم چون پول نداریم نکه نداشته باشیم بابام دلش نمیاد خرج کنه شوهرم هم دلش نمیاد ،و ...

شوهر منم پول نداره چون قرار بود مادرش بگیره اونم نگرفت اگه بخوام میتونم بگم پدرم بگیره ولی این کارد نمیکنم

دوسال ، بله خیلی حتی عروسی میبینم اشکم در میلد بزرگترین آرزوی یه دختر رو ازش گرفتن

ببخشید چرا ساز مخالف زدن  منم دوست دارم عروسی بگیرم ولی خب هیچکی زیر بار هزینه نمیره حالا من بدبخت فقط گفتم ی لباس بپوشم ی آرایشگاه برم سه تا عکس بگیرم با پول شام میشه خیلی گرون ۱۰میلیون

شوهر منم پول نداره چون قرار بود مادرش بگیره اونم نگرفت اگه بخوام میتونم بگم پدرم بگیره ولی این کارد ...

ول کن از اونطرف ی عمر سرکوفت پدرت بشنوی از اون طرف شوهرت عادت کنه هر کاری بخای بکنی میکه ولش کن از پدرش پول میکیرع

شوهر منم پول نداره چون قرار بود مادرش بگیره اونم نگرفت اگه بخوام میتونم بگم پدرم بگیره ولی این کارد ...

به پدرت چه ربطی داره عروسی با خانواده پسره ولی اگه میتونی حتما بگیر بعدا افسوس میخوری

ببخشید چرا ساز مخالف زدن  منم دوست دارم عروسی بگیرم ولی خب هیچکی زیر بار هزینه نمیره حالا من بد ...

سر مکان تالار که روز خواستگاری یه چیزی گفتن بعدش گفتن حومه تهرانو. سر لباس و غذا و تدارکات و همه چیییییی

ول کن از اونطرف ی عمر سرکوفت پدرت بشنوی از اون طرف شوهرت عادت کنه هر کاری بخای بکنی میکه ولش کن از پ ...

اره واسه همین نمیگیرم پدر من بیاد کلی خرج کنه خانواده شوهرم بیان مفت بخورن برن یه تومنم کادد ندن