2777
2789
عنوان

کی۳۰کیلو کم کرده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مصرف قندو شکر ونمکت به چه صورته؟؟  سبزیجات که آزاده درطول روز درسته؟؟؟؟

بشدت اعتیاد شدید به قند داشتم ولی از اول شروع رژیمم کلا قند و شکر و نون رو ترک کردم حتی اون دوتا بيسکوئيت توی رژیمم نمیخورم

همه جور سبزیجات نه... +مثلا کاهو و خیار چون کالری نداره آزادی اما تو مصرف بقیه احتیاط کن چون کالری دارن

الآن رژیمی؟ 

به قول دخترم میگه مامان تو دقیقا داری رژیم چاقی میگیری . صبح حلواشکری و کره ، خامه و عسل ، ارده شیره . نهار برنج و ته دیگ  شام فرنی ، شیر موز ، بستنی . دیگه تخمه و پفک و کاکائو و شیرینی ، شیرینی ، شیرینی . خیلی ببخشید نمیدونم چرا تو خوردن اینقدر وحشی شدم ، اصلا دست خودم نیست . گرسنه نیستما . فقط بااااید بخورم .‌

من یه دوره رژیم گرفتم ۸۷ بودم ، شدم ۷۳ . همه بهم گفتن چقدر لاغرشدی ، چقدر سیاه شدی ، دیگه لاغرتر از ...

بیخود کردن... دوروز دیگه دور از جونت دیابت و فشار خون میگیری.. سعی کن شیره بادوم بخوری که صورتت لاغرنشه

مشکلم فقط نداشتن اراده ست . اصصصصلا اراده ندارم . هر وقت میرم رو ترازو میبینم چاق شدم ، بدتر میشم تو ...

خودتو سرکوفت نکن... بگو من خودمو همه جوره دوست دارم حتی تپل... ولی بخاطر سلامتی آیندم میخام رژیم بگیرم

بیخود کردن... دوروز دیگه دور از جونت دیابت و فشار خون میگیری.. سعی کن شیره بادوم بخوری که صورتت لاغر ...

هر کسی منو میبینه فکر میکنه ۷۵ کیلوام . صورتم لاغر ، شونه هام لاغر ، پهلو و باسن ندارم . فقط شکم و رون و پشتم .‌

هر کسی منو میبینه فکر میکنه ۷۵ کیلوام . صورتم لاغر ، شونه هام لاغر ، پهلو و باسن ندارم . فقط شکم و ر ...

منم عین توام الان بهم نمیخوره 70ام...وقتی رفتم رو ترازو باورم نمیشد... ولی دوس دارم خوشتیپ تر کنم