2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودمو دوست دارم . فقط نمیدونم چرا اراده نمیکنم . امروز ، فردا ، شنبه ، اول ماه ، هفته دیگه ، بعد پری ...

ببین سبوس برنج بخور قبل از غذا

یک قاشق با ماست دوغ ویا هرچی

هرروز این کارو تکرار کن

اشتهاتو کور میکنه سبوس برنج

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
خودمو دوست دارم . فقط نمیدونم چرا اراده نمیکنم . امروز ، فردا ، شنبه ، اول ماه ، هفته دیگه ، بعد پری ...

منم چون پرخوری عصبی والبته شکم داشتم

دکار برام سبوس برنج تجویز کرد

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
اره گلم میشه عکس بدی یه دوستی گذاشت چند روز قبل رژیم دکتر کرمانیش را من اسکرین گرفتم بعدش دخترم نفهم ...

عزیزم این عکس رژیم جدیدمه

از 72اومدم 67 برام رژیم جدید نوشت بعد از یک ماه 

گفتم شاید بخوای استفاده کنی

خیلی خیلی ممنونم از لطفت دعا کن خدا بهم اراده قوی بده 

امیدوارم به وزن دلخولهت برسی

الآن چند کیلویی

باور میکنی. ۶ ماه بعد زایمان با کم خوری و ورزش در عرض کمتر از دو ماه ۱۵ کیلو کم کردم؟؟ هیج مشکلی هم ...

اون فرق میکنه من خودم تو بارداری نه کیلو زیاد شدم 

روز دهم هفت کیلو کم شده بودم

امروز یکی دیگه رو باشما اشتباه گرفتم وازشون پرسیدم چرا میخواید ۴۰ کیلو شید اگر دوست داشتید بگید  ...

30تا عزیزم

دلیل خاصی نداره