2777
2789
امیدوارم به خواسته هاتون برسید خیلی کیف داره ادم وزن کم میکنه سبک میشه لباسهایی که سالها ارزوش به دل ...

دقیقا هدفم از لاغری همین خرید لباسای مورد علاقمخ

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من تقریبا ۶۰ کیلو وزن کم کردم تو یه مقطعی حتی بیشتر از ۶۰ کیلو هم  البته یه کمش برگشته در عرض ۸ ...

توی 1سال 60تا کم کردی؟؟؟ 

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
 چقدر عالی روش وزن کم کردنتون چی بود تو چه مدت این همه وزن کم کردید

بین اوایلش نمی‌تونستم ورزش کنم چون خیلی چاق بودم بعدش میرقصیدم و کوهنوردی میکردم 

باشگاهم رفتم دو دوره بعد از اینکه وزنم به ۷۰ رسید

تقریبا یکسال طول کشید 

توی 1سال 60تا کم کردی؟؟؟ 

اره دیوانه وار بود و تا مرز یایسگی رسیدم

آنورکسیا شدم 

۴۲ رسید وزنم

و گفتم دکترا که دارم سکته ی قلبی میکنم

دکتر تغذیه  کمکم کرد با روانشناس

شدم ۵۲

الآنم ۵۸

افرین به این اراده کاش همه اراده ی شما رو داشتن 

خیلی سخت بود

برادرمم چاق بود رفته بود واسه عمل کوچک کردن معده با پدرم

بابام میگفتن که دخترای جوون همسن من بودن برای عمل میخواستم بگم به خدا عمل نکنید دختر من خودش لاغر لاغر شد🥴

خیلی سخت بود برادرمم چاق بود رفته بود واسه عمل کوچک کردن معده با پدرم بابام میگفتن که دخترای جوون ...

چاقی خیلی درد بدیه هر کسی اون اراده رو نداره که بتونه باهاش کنار بیادوکنترلش کنه  مخصوصا هر چقدر وزن بالاتر میره جنگیدن سخت تر میشه 

چاقی خیلی درد بدیه هر کسی اون اراده رو نداره که بتونه باهاش کنار بیادوکنترلش کنه  مخصوصا هر چقد ...

خیلی 

از این عذاب چاقی خیلی صدمه خوردن توهین شنیدم مسخره شدم 💔

تا چند سال بعدش هم همه منتظر بودن من چاق بشم باز

تیکه مینداختن

میگفتن معتاد شده لاغره

خدا لعنت کنه آدمهای بد رو