2789

نوع دوم از جن عاشق نیز وجود دارد که، فقط ارتباط با جنس مخالف “مجرد” را قطع می کند. یعنی به بیمار اجازه ارتباط به افراد مجرد و اصطلاحا دم بخت را نمی دهد تا مبادا این فرد مجرد، عاشق بیمار شده یا به خواستگاری او برود. اما جالب است بدانید که این نوع جن، راه را برای افراد متاهل، بزرگسال و افراد شهوت رانی که قصد ازدواج ندارند را باز میگذارد و حتی [بدون هیچ گونه تعصبی] اجازه برقراری تماس جنسی [غیر حلال و شرعی] توسط بیمار با این گونه افراد را می دهد. به این نوع از جن، در طب روحانی، جن عاشق روح گفته می شود که حساسیتی روی جسم بیمار ندارد ولی کاملا جلوی عشق و عاشقی و ازدواج را میگیرد.

من عاشق ابی هستم کلاس 11 هستم ولی 16 سالمه  نه 17 چون شهریوریم چیزی ندارم بگم دیگه 🌌💦🌧

. جن عاشق جسم:

در نوع سوم از انواع جن عاشق، ازدواج و عشق و دلدادگی در زندگی بیمار صورت میگیرد، اما مساله ای که جن روی آن حساسیت نشان می دهد، برقراری تماس جنسی است. خواه از راه حلال و شرعی ، و یا خواه از راه نامشروع و حرام باشد. این نوع از جن، بعد از ازدواج دست به هر ترفندی میزند تا با ایجاد اختلافات زناشویی، زوجین را از لحاظ جنسی نسبت به همدیگر سرد کند. در طب روحانی به این نوع جن، جن عاشق جسم گفته می شو

۴.جن عاشق زنا و فساد:

اما بدترین نوع از انواع جن عاشق، جنی است که به جن عاشق زنا و فساد معروف است. این جن فقط به دنبال لذت جویی جنسی از بیمار است و اینکه او را در معرض گناهان جنسی متعدد قرار دهد. فرقی هم برای او نمی کند بیمار با افراد مجرد رابطه جنسی بر قرار کند یا افراد متاهل، یا اینکه طرف پیر باشد یا جوان. همچنین این نوع از جن، جلوی عاشقی و دلدادگی را هم نمیگیرد اما تا جایی که می تواند جلوی رابطه جنسی شرعی را میگیرد. البته این را دقت کنیم که جلوی ازدواج را هم نمیگیرد اما بعد ازدواج نیز با کمک گرفتن از همزاد، سعی میکند بیمار را به زنا و روابط نامشروع تشویق کند و نگذارد بیمار پایبند به همسر و رابطه شرعی باشد.

نکته ی مهم:

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که در امر ازدواج دچار نوعی بستگی و به هم خوردن غیر طبیعی خواستگاریها و روابطتون هستید، اما به یکباره و بدون اینکه درمان معنوی انجام داده باشید، راحت و بی دردسر با یک نفر به توافق و ازدواج رسیدید، بلافاصله به موضوع شک کنید. چون احتمال اینکه خواستگار مذبور، تو زرد از آب در بیاد وجود دارد. چون جن عاشق روح و یا حتی گاهی طلسم، بدون درمان معنوی به شما اجازه ی ازدواج نخواهند داد. اما وقتی یک فرد نامناسب جلوی راه شما قرار بگیرد، شرایط را با کمک همزاد فراهم میکنند تا شما با آن خواستگار نامناسب ازدواج کرده و بعد دچار مشکل شده و از او جدا بشوید. این جدا شدن باعث می شود شما نسبت به ازدواج بدبین شده و تنهایی را بیشتر ترجیح دهید یا اینکه امکان گناه کردن در شما بیشتر شود.

امیدواریم روزی برسد مردم و دولت مردان، طب روحانی و درمان معنوی را در سراسر جهان، حداقل به عنوان طب مکمل به رسمیت بشناسند و این نوع درمان، در مکانهای رسمی مانند بیمارستانها، مراکز روان درمانی، دادگاههای خانواده، شوراهای حل اختلاف، مراکز مشاوره، روانپزشکان و آسایشگاهایی که معتادین و بزهکارها را نگه داری میکنند، دفتر یا مرکز درمانی رسمی داشت

من عاشق ابی هستم کلاس 11 هستم ولی 16 سالمه  نه 17 چون شهریوریم چیزی ندارم بگم دیگه 🌌💦🌧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب راه حلش. من متاهلم. اما خواهرم هر مورد ازدواج پیش اومده یک حورایی به هم خورده. من واقعا تعجب ...

باید برید پیش دعا نویسی ک خودش جن داره و با جن در ارتباطه،اون میتونه درستش کنه 

باید برید پیش دعا نویسی ک خودش جن داره و با جن در ارتباطه،اون میتونه درستش کنه 

اخه انقدر کلاهبردار زیاده. ادم از کجا بدونه راست میگن.

تازه جاهایی که هستند یک کم ترسناکه. لدم میترسه بره. داداشم و بابام اعتقاد ندارند. گفتند نرید.

من و مامان و خواهرم هم ترسبدیم بریم تنهایی

[QUOTE=216793719]عاشقت شده نمیزاره ازدواج کنی بایدبری پیش کاربلدش 😁[/QUOT من سن زیادی تدارم یعنی ب ...

شما چون سنت کمه از این فکرا میکنید اگ 40سالت بود هنوز همچین اتفاقی افتاد بعد برو دنبال جن عاشق

اخه انقدر کلاهبردار زیاده. ادم از کجا بدونه راست میگن. تازه جاهایی که هستند یک کم ترسناکه. لدم میتر ...

ببینید دعا نویس واقعا هست،جن هم واقعا هست،همه چی تو دنیا واقعیه شماقبلش تحقیق کنید اگر همه جواب گرفته بودن بعد برید،جای ترسناک منظورتون چیه

ببینید دعا نویس واقعا هست،جن هم واقعا هست،همه چی تو دنیا واقعیه شماقبلش تحقیق کنید اگر همه جواب گرفت ...

یک جا میخواستیم بریم خونه قدیمی بود. نمیدونم اخه ادم نشناخته میترسه جایی بره

دوستان با اینکه من سنم کمه دروغ نیست بگم و نمیخوام سر کارتون بزارم فقط میشه بگید کی خدایی نکرده مبتلا به جن عاشق هست یا بوده؟ هرکی هست لطفا بگه 

باهاش کار دارم من فقط میخوام بدونم جن عاشق دارم یانه من مطمینم اگه جن عاشق نداشته باشم حتما یه موجود ماورایی هنیشه پیشم هست من دو ماهه با این ماجراها درگیرم

الان من میخوام قصیه را از اول تا به امروز خلاصه بگم و هدفم از گفتنش اینه که بفهمم به نظر شما من توهم زدم یا بیمارم یا که اتفاق هایی که برام میوفته واقعی هست ۰ون دیگه اصلا نمیتونم توهم و حقیقت را از هم تشخیص بدم این اتفاقات برای من از اواخر شهریور ماه امسال رخ میده من یه شب داشتم نماز میخوندم وقتی از سجده بالا اومد و سلام دادم همش سرم گیج میرفت و سر گیجه داشتم اصلا نمیدونم چی ام بود (اینو گفتم چون خیلی تجربه اش کردم به خصوص سر درد)تا اینکه یه روز وقتی میخواستم بخوابم و همه ی اعصای خانواده خواب بودن از پیشم صدای نفس کشیدن یه مرد بود انگار یه مرد پیشم بود خیلی ترسیدم اما خواستم به خودم بفهمونم گه توهمه و دارم خیالاتی میشم تا چند وقت بعد دوباره وقتی همه خواب بودن صدای نفس کشیدن   اومد اما با قبلی فرق داشت چون قبلا تجربه کرده بودم اینبار خیلی نترسیدم انگار کم کم داشت برام عادی میشد تا چند مدت بعدش صبح بیدار شده بودم نماز بخونم هوا هم سرد بود وقتی میخواستم نماز بخونم صدای نفس کشیدن اومد انگار کسی از بس هوا سرد بود تفس میکشید(سومین بار صدای نفس توی مخرماه بود و اینکه میگم هوا سرد بود برای روشن بودن کلر بود)من خیلی ترسبدم اینم بگم این یکی انگار صدای نفس کشیدن یه زن بود من خیلی ترسیدم و ماجرا را به دوستم که دوسال از خودم بزرگتره گفتم اون خیلی تعحب کرد و گفت که اون هم یه بار صدای نفس کشیدن یه زن را شنیده و از ترس داد زده رفته پیش پدرش

این قصیه ی صدای نفس

ودیگع من یه بار یه فرد سفید را که به سرعت باد رد میشد را دیدم و یه فرد سیاه و اون موقع داشتم نماز صبح میخوندم و دیگه من همیشه وقتی میخوام بخوابم احساس میکنم یکی پیشمه یه شب هم که داشتم با دوستم خرف میزدم تو خیاط بودم یهو احساس کردم یکی از پشت بهم چشبیدخ در خدی که بدن درد گرفتم بدن درد خیلی شدید 😑

بعد یه مدتی دوستم بهم پیام داد و گفت من مطمینم تو مبتلا به جت عاشق هستی و اون جنه از بچه گی دوستت داشته والان که به سن بلوغ رسیدی داره خودش را بهت نشون میده بعد از خرفش من کلی تو گوگل درباره ی جن عاشق تحقیق کردم اما به نتیجه ی خاصی نرسیدمدتا شب همون روز که یه حس عجیبی داشتم یه خسی که هیچ وقت نداشتم خسی که نیشه بهش گفت عاشق شدن انگار یکی به زور مجبورم میکرد عاشقش باشم اره من عاشق شده بودم اما عاشق کی؟نمیدونستم عاشق کی شدم واقعا این حسم عیر قابل توصیف بود من مشابه این حس را هیچ وقت تجربه نکردم بعد خوابم گرف رفتم بخوابم اما مطمینم بودم یکی پیشم خوابیده اما ترسی نداشتم جدی از اون روز پیش تر به این مشکوک شدم که مبتلا به جن عاشق هستم

من همیشه احساس میکردم یکی نگاه میکنه درحدی که دیگه حریت نداشتم لباسم را عوض کنم و موذب بودم هر چی میگدشت اتفاقات بیشتر میشد حتی به جایی رسید که طرف شب هم بالا سرم می نشست و انگار نگاهم میکرد اما بیشتر مثل کسی بود که جاسوسی ادم را میکرد بعد از چند مدت روزی که میخواستم به مادرم کمک کنم و ظرف ها را بشورن رفتم طرف ها را بشورم تو آشپزخونه تنها بودم و یهو بی دلیل و چندین بار مایع ظرفشویی تکون خورد من حیلی تعجب کردم به غیر این هم یه روز وقتی داشتم تکالیفم را مینوشتم اون وقت مدرسه مجازی بود گوشی بی دلیل حرکت کرد نمیدونم توهم زدم یا واقعی بود کار به جایی رسید که شب موقع خواب موجودی را روی خددم یا کنارم احساس میکردم بعصی وقت ها وقتی یه چی رو روی خودم احساس میکردم بدنم بی حس میشد