2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شنیدم لخت نبایدبخوابی وقتی هم حموم لخت میشی بسم ا...بگی.من ازوقتی پسرم بدنیااومده همیشه وقتی لختش ...

یا ۱۲ امام همزمان😶

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

یه جریان واقعی خوندم برای دادگاه بود .زن و شوهری اومده بودن طلاق بگیرن عاشق همم بودن ولی جنی ک عاشق دختره بوده انقد دختر رو کتک میزده که جاش معلوم بوده.شباییم ک رابطه داشتن مرده رو سیاااااه و کبود میکرده..دقیقا فردای طلاق اروم گرفته

باید با چادر بخوابم اینجوری نمیشه  

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

[QUOTE=216793719]عاشقت شده نمیزاره ازدواج کنی بایدبری پیش کاربلدش 😁[/QUOT

من سن زیادی تدارم یعنی به سن ازدواج نرسیدم تازه ۱۳ سالمه اما فکر میکنم جن عاشق دارم میخوام بفهمم حدسم درسته یا نه

انواع جن عاشق کدامند؟ جن عاشق، بسته به نوع آن و محل سکونتش در جسم فرد، به چهار نوع مختلف تقسیم بندی می شود که هر نوع آن، علایم و نشانه های جداگانه ای دارد. در زیر به معرفی و شناخت انواع جن عاشق میپردازیم:

در یکسری از بیماران ماورایی مبتلا به جن عاشق، این مساله وجود دارد که هر گونه ارتباط با جنس مخالف و هر نوع رابطه جنسی کاملا قطع میگردد و تمام خواستگاری های بیمار نیز به سر انجام نمی رسند. این نوع از جن، از انواع جن عاشق سر سخت است و هنگام درمان معنوی نیز مقاومت زیادی از خودش نشان می دهد. در طب روحانی به این جن، جن عاشق روح و جسم گفته می شود.

من عاشق ابی هستم کلاس 11 هستم ولی 16 سالمه  نه 17 چون شهریوریم چیزی ندارم بگم دیگه 🌌💦🌧
چرندیات نیست واقعیته،جن ک عاشقت بشه نمیزاره کسی بهت نزدیک بشه،اگ با کسی هم تو رابطه باشی رابطه رو خر ...

خوب راه حلش.

من متاهلم.

اما خواهرم هر مورد ازدواج پیش اومده یک حورایی به هم خورده.

من واقعا تعجب میکردم. مثلا یک مورد بود دو روز مونده به عقد به هم خورد.ابرومون رفت. دعوتی داشتیم.

بابام سر ازدواج من گفت اول برید محضر عقد کنید بعد به فامیل بگید. چشمش ترسیده بود بنده خدا.