2789

چند مدت پیش هم دوستم اومد وگفت همون حسی که من اون شب تجربه کردم تجربه کرده یعنی همون حس عجیب وقتی این حرف را زد خیلی تعجب کردم اون کلا شده بود مثل من جدیدا هم انگار یکی با موام بازی میکنه 

اینم بگم من اوایل امسال با یه پسر دوست بودم که بعد از چند مدت قهر کرد و رفت من تنها شدم بعد از چند مدتش نسبت به یه پسر دیگر علاقه پیدا کردم که اونم من و پس زد و گفت کسی را دوست نداره بعد از اون کلا از جنس مخالف متنفرم اما این شاید به دلیل این تجربه های تلخ باشه (اینم بگم من ۱۳ سالم هست و بچه ام نباید رل میزدم بچه گی کردم و متوجه اشتباهم هستم )الن به شدت پشیمونم

دوستان خالا اگه کسی چیزی میفهمه لطفا بگه یکی به من بگه توهم میزنم یا واقعیه😣

خواهشا 

و اینم بدونید من اصلا هیچ چیز را از خودم نساختم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اما من ازدواج کردم 

خوشبخت باشی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

جن عاشق یکی از موجودات ماورایی هست که بیشتر سمت خانم هاست

اقایون هم جن عاشق دارن

این موجود حس تملک شدید به طرف داره

ونمیزاره کسی بیاد سمت اون

بیشتر خانم هایی که جن عاشق دارن یوبست هم میاد سراغشون

خود ارضایی از علایمشه

احساس گرمای شدید در ناحیه کمر

واینکه وقتی تو خونه تنها هستن احساس میکنن کسی پشت سرشونه

خواب های جنسی زیاد میبینن

و درحالات شدید فرد بهش تجاوز میشه از طریق این موجود.

توی زنای متاهل باعث میشه زن هیچ میلی به شوهرش نداشته بلشه

حسبی الله
دوستان با اینکه من سنم کمه دروغ نیست بگم و نمیخوام سر کارتون بزارم فقط میشه بگید کی خدایی نکرده مبتل ...

خوندن و پخش قرآن خصوصا سوره بقره حتی موقع خواب با صدای کم درمان کننده ی سحر و دور کننده ی جن و شر و بدیه