2777
2789
بهت امپول پی دی هوموگ‌نداده بود؟

بله سه تا زدم 

الآن فولیکول هام عالین یکی نیس دو تا نیست شش تان دوماهه هم اینوفولیک میخورم دیگه هر چی خدا بخواد 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سه تا زدم  الآن فولیکول هام عالین یکی نیس دو تا نیست شش تان دوماهه هم اینوفولیک میخورم دیگ ...

اگ امپولت پی دی هوموگ بوده و اینوفولیک هم مصرف کردی حتمااا جواب میگیری فقط یادت نره یک روز درمیان حتما رابطه داشته باشی خیلییی مهمه من ۴تا فولی خوب داشتم شانس تو خیلی بیشتره 😍😍😍

اگ امپولت پی دی هوموگ بوده و اینوفولیک هم مصرف کردی حتمااا جواب میگیری فقط یادت نره یک روز درمیان حت ...

اگر مطمئنم این آمپولم بوده که روی جلدش نوشته گنادوتروپین انسانی 

اره اینوفولیک می‌ره تو دوماه که دارم مصرف میکنم ظهر و شب میخورم گلوگوفاژ هم میخورم 

مطمئنم اگر جواب نگیرم ازینه که خیلی بهش فکر میکنم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
اگر مطمئنم این آمپولم بوده که روی جلدش نوشته گنادوتروپین انسانی  اره اینوفولیک می‌ره تو دوماه ...

ببین چی میگم اصلا عین خیالت نباشه چون اگه استرس داشته باشی جواب نمیگیری بیخیال باش اصلا انگار ازدواج نکردی ک بخوای فکر حاملگی کنی پودر اینوفولیک خودش عالیه چه برسه با امپول هم مکمل شه