امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
من 46بود،بعد مرکز بهداشت گفت شاید دوقلو باشه چون امپول زدی!!
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم من این ماه دارو مصرف کردم و فولیکول۱۴ ۱۵ ۱۸ ۲۰.۲۲.۲۴ دارم و دو سه تا خیلی ریز دکترم بهم آمپول آزاد سازی نداد حالا منم مشکل دارم طبیعی آزاد نمیکنم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کن
به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️