2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست
روز به روز افسرده تر از همیشه ، همه اعتماد به نفس گرفته شده ،توهینایی بهم میکنه بخدا 12 ساله سوخت و ...

من مامانم ۱۴ سال زندگی کرده بخدا یه دل خوشی نداره اما ببین داره به خاطر من و خواهرم تحمل میکنه   بخدا خیلی ها مثل تو هستن  شوهرت متولد چه ماهیه؟

..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکاک بددل بد دهن خائن توی این 12 سال اونقدر جلوی رشد منا گرفته که باورم نمیشه چطور تحمل کردم&nbs ...

من هیچ توصیه ای ندارم برات،ولی اگه میبینی میتونی از سختی به آسونی بری برو وجدا شو دخترت وبچتو نجات بده فقط همین 

خدایا شکر❤
آذر 

ببین آذر لجبازه بعد اینکه آذر اتشه و یکم تنده  اما خوبی هاش انرژیشه بعد از سفر خوشش میاد  تو میتونی شاد باشی بخندی اینجوری از تو خوشش میاد بعد اینکه ممکنه حیلی وقت ها منظورشو درست نگه مثلا اون چیزی که از دهنش در میاد از رو عصبانیت و کلا با اون چیزی که تو سرشه فرق کنه  بعد هم  به آزادی نیاز داره هم  توجه   از زن باهوش خوشش میاد نه سبک بعد بدش میاد بزور مجبور به کاریش کنی باید همینجور که هست قبولش کنی  

..........