2777
2789
عنوان

جدایی

334 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ، ازتون کمک میخوام ،میخوام از همسرم جدا بشم و تقاصای طلاق بدم ،یه دختر ده ساله دارم و یه نی نی 7 ماهه باردارم  ،میتونم مهریم ببخشم به قبول بچه تا تا اخر عمرشون ، اگه قبول نکرد چی  چقدررر این دنیا پسته که با لباس سفید عروسی کنی و بعد بخوایی جدا شی ...

چرا اخه 😔 پس بچهاتون چی

کاربر سال ۹۶ هستم باعث تاسفه قفلی زدین رو کاربری من😒 پانزدهمین کاربری و.شماره مامانمه  دیگه اخرین شماره اس نفرین میکنم بی دلیل لغو کنین چون  سه تا از کاربریم بی دلیل ترکید😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل جدایی؟؟ 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

عزیزم مشکلت چیه میخوای جداشی

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

مردا لج بازی میکنن فدات شم  نوزادتو تا دوسال میتونی داشته باشی اما ممکنه ازت بگیرش یا یکی رو ور داره   نمیتونی به خاطر بچه هات تحمل کنی ترمیم کنی رابطه رو اون دنیا اجرشو میبینی به این فکر کن شاید تو این دنیا ماموریتت این بوده   بعد از طلاق همه چیز بد تر میشه

..........
مردا لج بازی میکنن فدات شم  نوزادتو تا دوسال میتونی داشته باشی اما ممکنه ازت بگیرش یا یکی رو ور ...

روز به روز افسرده تر از همیشه ، همه اعتماد به نفس گرفته شده ،توهینایی بهم میکنه بخدا 12 ساله سوخت و ساختم اما نمیتونم دیگه