2777
2789
عنوان

🍉🍉🍉 ایده های یلدایی 🍉🍉🍉

461 بازدید | 46 پست

💖💖💖💖💖

خداییش چه رسم‌های قششنگی داریم ما ایرونی هاا 

من عاشق این رسوم هستم یه جورایی دل خوش کننده ست🙃🙃🙃

شما هم از رسم و رسوم هاتون بگید اگرم ایده برای شب چله یا همون یلدا دارید بزارید حال و هوامون یکم عوض شده💚😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ باقلوا میپزم و انار دون میکنم و میخوریم و بعدم حافظ میخونم یه فال حافظ برای کل سالمون و تمام 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

اممممممم

خب ما رسم خیییلی خاصی نداریم 

فامیل دور هم جم میشیم میگیم میخندیم 

آجیل و خوراکیای قرمزو...

خلاصه از این چیزا

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

ما خودمون اینجور هستیم که هر خانواده ای یه چیزی درست می‌کنه بعد می‌بریم خونه میزبان ،میربان معمولا مادر شوهرم هست و سمت خودمونم میزبان خواهرمه 

اینجوری به کسی فشار نمیاد هم از لحاظ مالی هم از لحاظ زحمتش، تازه میزمون هم پر و‌پیمون و جذاب میشه 😉

چه باقلوایی میپزی بانو جان

کیک باقلوا میپزم در واقع باقلوا نیست اما میام داخلش و پر از مغزیجات میکنم خیلی خوشمزه تر میشه از باقلوا 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

من که سال اول ازدواجم برای یلدایی اوردن  خونه مامانم از اون به بعدم خونه مامانم دور هم جمع میشیم و هرکی یه چیزیم میاره، تا دیر وقت میشینم دور هم و حرف میزنیم و می خوریم فرداش فقط با کلنگ باید بیدارشیم بریم سر کار 😍😍😅😅

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤