2789
عنوان

کاپ خریدم🤦🏻‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 86 پست
خوب کردی چند خریدی وچه مارکی و چه سایزی😐❤

من شنیدم مارک لونت خیلی خوبه ولی گرونه گفتم شاید نتونم استفاده کنم پولم هدر نره بجاش لیوا خریدم سایز 1

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
من شنیدم مارک لونت خیلی خوبه ولی گرونه گفتم شاید نتونم استفاده کنم پولم هدر نره بجاش لیوا خریدم سایز ...

منم سه چهار ماهه استفاده میکنم ،لونت دارم در کل خیلی خوبه بهش عادت میکنی 

مخصوصا برای خواب شب عالیه 

اینایی که میگن چندش و ا‌ین حرفا ،لطفا با بدنتون دوست باشید 

این حرفا چیه میزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علم اشتباه بکنه خودش میپذیره شماها نه ..  همون دکتراشم بخاطر اینکه ازتون پول کش برن میگن هیچکد ...

بکارت یه غشا تو ورودی واژنه ربطی به هنجارو ناهنجار اجتماعی ما ام نداره تو تمام کتابایه پزشکیم هست  حالا چ شما خوشت بیاد چ نیاد ،دیگه ام منو ریپلای نکن لطفا😶😶

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
😳مجردی کردیش کجات

چه ربطی داره اخه😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
زمان مجردی 🤔

بله،ربطی نداره

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
منم سه چهار ماهه استفاده میکنم ،لونت دارم در کل خیلی خوبه بهش عادت میکنی  مخصوصا برای خواب شب ...

میگم من اینو گذاشتم خیلی اذیتم دل درد دارم چکارش کنم🤦🏻‍♀️

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
من شنیدم مارک لونت خیلی خوبه ولی گرونه گفتم شاید نتونم استفاده کنم پولم هدر نره بجاش لیوا خریدم سایز ...

مرسی .کیفش رو بری 🤗🤗

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
بکارت یه غشا تو ورودی واژنه ربطی به هنجارو ناهنجار اجتماعی ما ام نداره تو تمام کتابایه پزشکیم هست &n ...

کتابای پزشکی؟تو اصن میدونی کتاب چیه😂

پزشکا کجا درس میخونن؟؟دانشگاه 

معتبر ترین دانشگاهاش و بهتریناش تحقیقات جدید کردن که پرده وجود نداره اما بکارت وجود داره بکارت هم یه واژه به معنی اینه که رابطه نداشتیم .. 

ریپلای هم میزنم چون شما نمیتونی ب من بگی چیکارکنم چیکارنکنم خیلی ناراحتی خودت میتونی جواب ندی اما اینکه ب من بگی چیکارکنم چیکار نکنمم نیست

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

منم لیوا گرفتم هفته پیش سایز دو

ولی فردا پسفردا پریود میشم

تست کردم جایگذاریش سخت بود اما دراوردنش وااااویلا بود برام

۴۰دقیقه طول کشید

تو‌تونستی راحت دربیاری؟

🌟

اره بابا عادی میشه دیگه یادت میره گذاشتی 

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
منم لیوا گرفتم هفته پیش سایز دو ولی فردا پسفردا پریود میشم تست کردم جایگذاریش سخت بود اما دراوردنش ...

با انگشت اشاره و شصت فشارش بده لبه بالاش دولا بشه راحت میاد پایین

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده