2789
عنوان

کاپ خریدم🤦🏻‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 86 پست
منم خیلی دودل بودم  الان خریدم گزاشتم یکم اذیتم ولی امید وارم که بهش عادت کنم میگن اولاشه عادت ...

اگه درست جاگذاری کنی اصلا حسش نمیکنی،عزیزم اوایلش برات سخته بعد از یکی دو دوره کامل دستت میاد،دیگه عمرا به نوار برگردی،اینایی که میگن چندش و....درست مثل زمان مادرامون هستن که لباسشویی وماشین ظرفشویی رو قبول نداشتن ....من که مخترعش رو هزاران بار دعا میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای اینو نگو من داشتم میمردم  بعد یکی تو نی نی سایت گفت برا این سنو من پیش مرد هم رفتم 🤣 ...

من سونو واژینال داشتم مجبور بودم و مرد بود از رو شکم انجام داد تازه پارچه انداختن روشکمم نگاه نمیکرد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برام سوال چجور میخای دربیاریش بنظرم چندشه انگار یه لیوان خون بخای دستت بگیری

اسلا اینطور نیست،چون مصرف نکردی این تصور رو داری،چندش نوار بهداشتیه که خون روش پخش میشه وبا پوست در تماسه،فکر کن پریود باشی و راحت ورزش کنی وبخوابی و...همیشه خشک باشی 

ببخشید یه سوال 😁😅 یعنی چی به بکارت معتقدین یانه؟ سواله هاااا لطفا منو نخورین😐❤

من میگم اگه تعلیقم بشم مهم نیست

بکارت وجود داره به معنی اینکه تا حالا رابطه نداشتی این درسته 

ولی پرده وجود نداره .. اگه پرده ای وجود داشت خون قائدگی بیرون نمیومد و ما تو دوران مجردی پریود نمیشدیم کلا یه موضوع خیلی پیچیده ایه 

ایشون میگن پس اینهمه پزشک اشتباه میکنن ... مطالعات خودِ مردم نشون داده بله اشتباه میکنن ، مثلا یک خانومی گفت من بعد سالها زندگی مشترک رفتم پزشک زنان برای یک کاری به من گفت باکره ای 😑به یه زن متاهل اینو گفته

یا یه خانم نوشته بود من با دوست پسرم بودم اما ترسیدم و رفتم به پزشک گفتم از پله افتادم بعد اون گفت نگران نباش تو که پردت سالمه😐

از این نمونه ها خیلیییییی زیاد هست خیلی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
اسلا اینطور نیست،چون مصرف نکردی این تصور رو داری،چندش نوار بهداشتیه که خون روش پخش میشه وبا پوست در ...

ببخش میپرسم موقع دراز کشیدن خون داخل واژن برنمیگرده

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
نه عزیزم ،برو تو پیج و با آناتومی بدن خودت آشنا شو

چه پیجی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
کاپ چه جوریه؟ درد نداره؟ اخه من موقع پریود دوس ندارم به واژن دس بزنم دردم میاد😑😑😑

نه عزیزم درد نداره،ما هم قبل ازتهیه ذهنمون پر از این سوالات بود،ولیذبا راهنمایی پشتیبانی کامل قلقش دستمون اون ،من دو سالی هست که پریودهای بسیار راحتی دارم.