2777
2789
عنوان

کاپ خریدم🤦🏻‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 86 پست
من شنیدم مارک لونت خیلی خوبه ولی گرونه گفتم شاید نتونم استفاده کنم پولم هدر نره بجاش لیوا خریدم سایز ...

من دوتاشم دارم فرق انچنانی ندارن

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
با انگشت اشاره و شصت فشارش بده لبه بالاش دولا بشه راحت میاد پایین

دهانه رحمم خیلی بلنده ببخشید دوتا انگشتم تا ته داخل بود تازه رسیده بود به ساقه کاپ

اصلا دستم به تنه نرسید واسه همین مجبور شدم انقد از دمش بگیرم بکشم که دربیاد

🌟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستم نمیرسه

زیاد بالا نزار ، دنبالش هست دیگه با اون کم کم بیار پایین بعد با انگشت بگیر

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
زیاد بالا نزار ، دنبالش هست دیگه با اون کم کم بیار پایین بعد با انگشت بگیر

خودش رفت بالا

صبر کن‌توضیح کاملشو تو تاپیک اوپرا گفتم بفرستم ببینی چه بر سرم آمد🥺🤣

🌟
دهانه رحمم خیلی بلنده ببخشید دوتا انگشتم تا ته داخل بود تازه رسیده بود به ساقه کاپ اصلا دستم به تنه ...

نباید بچسبونی به اون بالا که عزیزم همون پایینم بزاری جمع می‌کنه خودتو اذیت نکن

خودش رفت بالا صبر کن‌توضیح کاملشو تو تاپیک اوپرا گفتم بفرستم ببینی چه بر سرم آمد🥺🤣

اگر لونت داری از پیچش بپرس کمک بگیر

تازه خریدم اما هنوز پریود نشدم گفتم قبل پریودی تست کنم ولی بعد12بار تلاش وارد شد و بعد پنج دقیقه گفتم یکم راه برم بشینم ببینم‌چطوریه.سایز دو مارک لیوا گرفتم ساقشم هنوز کوتاه نکردم

بعد که اومدم دربیارم هر کار میکردم‌تو‌هر پوزیشنی نمیرفت تو

حتی برای وارد کردنشم دراز کشیدن وارد شد دقیقا مشکل چند تا کامنت قبل برا من پیش اومد که موقع چمباتمه انگار واژنم خمیده میشه و‌خیلی تنگ.حتی انگشت‌هم به زور رد میشه.

داشتم میگفتم که چهل دقیقه مشغول دراوردنش بودم و انگشتام کامل داخل بود اما فقط دستم به ساقه میرسید به تنه نمیرسید که فشار بدم مکشش از بین بره بالاخره از دمش گرفتم انقد کشیدم تا دراومد ولی بازم 40دقیقه طول کشید!!!حالا فردا پسفردا پریودم چیکار کنم تو پریودی که نمیشه بیام رو تخت جایگذاری کنم اصلا نشسته وارد نمیشه انگار

🌟

نه لیوا دارم پشتیبانی واتس اپ هم داشتن.پیام دادم فقط هی میگفتن باید پوزیشنتو عوض کنی یا روش فولد کردنتو عوض کنی

گفتم هرکار میکنم نمیشه

گف برو زیر دوش رفتم اونجا هم نشد حتی تاپیک هم زدم که لوبریکانتم گرفتم به بدبختییی شد به بدبختی

🌟
نباید بچسبونی به اون بالا که عزیزم همون پایینم بزاری جمع می‌کنه خودتو اذیت نکن

عشقم بخدا من اصن هولش ندادم

وارد کردم حتی سر ساقش از واژنم دیده میشد

نمیدونم چیشد یهو خودش انگار رفت بالا

🌟
تازه خریدم اما هنوز پریود نشدم گفتم قبل پریودی تست کنم ولی بعد12بار تلاش وارد شد و بعد پنج دقیقه گفت ...

تو سرویس تمرین کن بالا هم نده زیاد من همینقدر بلد بودم اولش طبیعیه بعد قلقش دستت میاد

نه لیوا دارم پشتیبانی واتس اپ هم داشتن.پیام دادم فقط هی میگفتن باید پوزیشنتو عوض کنی یا روش فولد کرد ...

ای بابا

سلام به پستام سر بزن بشقابهای سفالی زیبایی داریم💚👉

بهترین و ماندگارترین هدیه هارو از ما بخواین💝🎁

نصف قیمت بازار👌

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙